Home + Kind in de supermarkt, dat doet hij anders nooit!

Kind in de supermarkt, dat doet hij anders nooit!

Je kent ze wel, van die kinderen die de hele supermarkt op zijn kop zetten en een grote mond hebben tegen hun ouders. Ik keek daar met de naar en keek dan naar het lieve, kleine blonde koppie wat bij mij in het karretje zat. Die scande met de zelfscan iedere boodschap die ik hem voorhield en vond alles even leuk. Mijn kind zou dat nooit doen! Dacht ik…

Maandenlang heeft Milan logopedie gehad en het ging steeds beter. Milan kan wel praten, maar begon laat en was vooral erg gemakzuchtig, wij begrepen hem toch wel. Het lijkt wel of hij de afgelopen maanden alles heeft opgeslagen en dat kom er nu als een spraakwaterval uit. Inclusief alle bijdehande opmerkingen. Nee, je maakt mijn kleine mannetje niets meer wijs!

Afgelopen maandag was het zover, voor het eerst kon een hele AH meegenieten van mijn zoon die het niet eens was met het feit dat ik weigerde Bumba koeken voor hem te kopen.

Daar liep hij hoor, stoer met zijn eigen kleine kar zoals wel vaker. Alleen duurde het boodschappen doen te lang naar zijn zin en was hij er helemaal klaar mee zoals hij zei. Inclusief armen over elkaar en een boze blik. Het karretje is tegen menig been aangekomen en de mensen keken me aan alsof ze zeggen wilden dat ik een toch eens de Super Nanny moest bellen ofzo, want ik zou wel dringend hulp nodig hebben.

Milan was boos en daar kon de hele AH van meegenieten dus!

Ik had natuurlijk kunnen zeggen dat hij dat nog nooit gedaan heeft (wat ook echt zo was), maar dan had ik denk ik blikken vol medelijden gehad die zeiden “uhuh, dat zeggen ze allemaal”
Het boodschappen doen duurde niet lang en we zaten nog geen twee tellen in de auto of dit kleine, blonde draakje dat net de boel op stelten zette viel als een blok in slaap. Eenmaal thuis werd hij weer wakker en was hij nog steeds boos vanwege de Bumba koeken en ik kon alleen maar lachen. Want hij is stiekem best grappig als hij boos is 😉 En dit kleine, blonde draakje is toevallig wel mijn draakje!

Kort daarna ging ik weer aan het werk achter de laptop. Ik ben afgeleid en kijk naar Milan waarop hij zegt “Ga jij eens even typen dame” Geweldig toch?!

Talk

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *