Home + Kidsfashion scrapbook| Tinycottons!

Kidsfashion scrapbook| Tinycottons!

Toen ik je voorstelde aan gastblogger Lonneke vertelde ik al dat je binnenkort kennis zou maken met nog een gastblogger. Vandaag is het zo ver! Haar naam is Brenda en zij is eigenaresse van Kids Department. Als er dus iemand weet wat de laatste trends zijn op het gebied van kidsfashion is zij het wel! Iedere twee weken maakt zij een scrapbook voor jou met de ene keer een merk om in de gaten te houden en de andere keer een trend. Dit is de eerste!

Merk in de spotlight: Tinycottons!

Ik zal mij eerst even voorstellen: Mijn naam is Brenda en ben moeder van Kian (2009) een eigenaresse van de winkel & webshop Kids Department.  Ik zal vanaf nu voor Mamablogger tweewekelijks een scrapbook maken met de laatste trends op het gebied van kindermode.

Mijn eerste scrapbook gaat over een merk wat in 2012 op de markt is gekomen en inmiddels meer dan 300 verkooppunten wereldwijd heeft…Tinycottons.

Tinycottons betekent een geweldig design, hoge kwaliteit en vooral veel plezier! Het merk is opgericht in 2012 in Barcelona en biedt de mooiste items voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden tot en met 6 jaar. Dit seizoen zie je vooral de ijsberen print prominent naar voren komen bij Tinycottons.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Je vindt Tinycottons onder andere bij Kids Department.

Wat vind je ervan? Ik vind het superleuk en ben ook vooral fan van het broekje. Laat het ons weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie