Home + Kerst Kitsch| Het Kerstwinkeltje van Action!

Kerst Kitsch| Het Kerstwinkeltje van Action!

Noem het kitsch, noem het kneuterig of noem het hysterisch, kan allemaal best, maar ik vind het zo leuk dat ik er gewoon een blog over schrijf: het Kerstwinkeltje van Action!

Je weet pas dat het Kerst wordt als je in de winkels van die kerstdorpjes ziet staan. Ik heb nooit zo’n huisje gekocht, maar ik moet stiekem bekennen dat de huismus in mij dit eigenlijk best leuk vindt. Ik hoef natuurlijk geen heel dorp, maar een zo’n huisje vlakbij de kerstboom moet kunnen. Toch?

Maar die huisjes zijn best duur. Voor een klein huisje betaal je al snel €20 en december is al duur genoeg.

Totdat ik afgelopen zaterdag bij de Action was (yep, alweer ?) en dit superleuke Action Kerstwinkeltje zag!

Voor nog geen €5 Shop je dit leuke oude Action winkeltje met leuke details zoals de luifeltjes en de kleren die buiten hangen. Daarna twee batterijen erin en hij geeft nog heel leuk licht ook!

Maar zo’n huisje zet je natuurlijk niet zomaar neer, daar moet je wel iets leuks mee doen. Als je niet zoveel budget hebt kun je voor een klein prijsje een heel leuk kersttafereeltje maken. Ik zette het huisje in mijn stolp, maar deze had ik al. Ik heb ze bij de Action trouwens ook gezien voor €2,99! Daarna deed ik er wat nep sneeuw bij en een klein boompje (allemaal Action) en de stolp kon erop.

Ik weet niet of dit een eenmalige uitgave is van de huisjes, maar in Gouda gingen ze best hard. Ik denk dat je hier gewoon de grap ook van in moet zien. Action heeft razend veel fans natuurlijk dus dit is toch ook gewoon hilarisch? Misschien ook een leuk cadeau voor pakjesavond voor een echte Action fan?

Ik ben wel een echte fan en ik vind het een geweldige actie! En jij? Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Joke
  30 november 2015 / 13:11

  Leuk Maris maat waarom geef je hem geen plaatsje op de Action site. Zullen best veel mensen erg leuk vinden en ik denk dat ze dan helemaal de winkel uit vliegen.
  Ik vind hem het plaatsen waard.

  Liefs xxx

  • 30 november 2015 / 14:01

   Heb ik ook gedaan Joke! Op Twitter vond Action het in ieder geval al leuk 😉

 2. Vets annelies
  27 november 2018 / 20:10

  Hallo iik kwam via google op deze site terecht en zag dit leuke action huisje , ik vroeg mij af is deze nog ergens te koop ?
  Mvg annelies