Home + Juffenbedankje | Dit is het afscheidscadeau voor de juffen van Milan

Juffenbedankje | Dit is het afscheidscadeau voor de juffen van Milan

Komende vrijdag neemt Milan afscheid van zijn basisschool, maar omdat de Koningsspelen dan worden gehouden, is zijn afscheidsfeest aanstaande donderdag. Hij mag trakteren (laat ik later deze week zien) en hij neemt afscheid van zijn juffen. Omdat het een definitief afscheid is heb ik een speciaal cadeautje gemaakt en ik hoop dat ze nog eens aan hem zullen denken als ze het gebruiken. De spulletjes voor dit cadeau heb ik in de afgelopen maanden verzameld en ik denk dat het een cadeau is geworden waar ze echt wat aan hebben en ook zeker zullen gebruiken.

De toolbox van Søstrene Grene als basis voor het afscheidscadeau

Een paar maanden geleden kocht ik deze toolboxen bij Søstrene Grene voor iets meer dan €4,- per stuk. Dat zou de basis worden voor een nieuw juffenbedankje al kon ik toen nog niet vermoeden dat dat al eerder zou zijn dan aan het einde van het schooljaar. Hier kun je van alles in kwijt en zo houd je je bureau netjes. Ideaal toch? Ik wilde de toolbox vullen met wat bruikbare spulletjes en uiteindelijk heb ik voor het volgende gekozen:

Budget cadeautjes

In de toolbox zit een houten kaart die ik vorig jaar bij Wibra kocht voor €0,69 per stuk. Ik hoop dat die er dit jaar weer zijn. Ook kocht ik bij Wibra een zakje met kleine memoblokjes. Leerkrachten moeten een hoop onthouden en dan zijn dit soort kleine briefjes altijd handig, bijvoorbeeld om in een agenda te plakken. Deze leuke setjes koop je voor maar €1,-. De planner en de bijpassende potloden kocht ik onlangs bij Xenos. Deze waren in de aanbieding en kostten heel weinig. Ik denk dat dit bij elkaar ongeveer €1,50 kostte. Dat maakt dat dit afscheidscadeau ongeveer €8,- per juf heeft gekost. Dat is meer dan ik normaal uitgeef, maar ik vond dit wel een bijzondere gelegenheid en ik heb dit verspreid gekocht waarna ik er zelf één cadeau van heb gemaakt.

Labels maken

Eenmaal gevuld was het tijd het cadeau in te pakken. Dit deed ik gewoon in cellofan met een leuk touw eraan. Aan het tour hing ik twee letterlabels met de namen van de juffen. Dat is niet mijn eigen idee, maar dat idee heb ik van Bubbels en Confetti. Dit kun je heel eenvoudig maken in Word. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe.

Ik heb nu een standaard Word document opgeslagen op mijn bureaublad. Hierop staan steeds de twee laatste letterlabels die ik heb gemaakt. Wil ik daarna een andere maken, hoef ik alleen de letters en namen aan te passen.

Ingepakt afscheidscadeau!

En eenmaal ingepakt zien de cadeaus er zo uit:

 

Dit zijn toch leuke en vrolijke cadeaus? Ik hoop dat hij hier zijn juffen blij mee maakt en dat het een leuk afscheid wordt. Zes jaar is niet niks.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *