Home + Dit jaar geen kerstkaarten stress!

Dit jaar geen kerstkaarten stress!

Kaartjes versturen, ik houd ervan! Bij een verhuizing, geboorte of verjaardag ben ik er als de kippen bij om een origineel kaartje te sturen. Bij Milans uitnodigingen voor zijn feestje én de verjaardag zelf ben ik er helemaal druk mee. Ik vind het leuk om aan die kaart te knutselen om tot een zo origineel mogelijk resultaat te komen. Het heeft voor mij gewoon iets gezelligs.

Maar dan kerstkaarten, op de één of andere manier willen die nooit zo lukken…

Ieder jaar neem ik mij voor om kerstkaarten te versturen en op de één of andere manier komt het er dan gewoon niet van om al die kaarten te schrijven. Kerstkaarten maken via Internet is dan natuurlijk veel gemakkelijker. Dit doe ik ook met alle andere kaarten, dus waarom zou ik dat nu dan niet doen? Je hoeft ze immers maar eenmalig te maken, de tekst staat er al in, ze worden voor je gedrukt en het enige wat jij nog hoeft te doen is ze te verzenden. Dat scheelt een heleboel tijd in deze drukke periode.

Kerstkaarten maken bij Kaartje2go!

Heb je die leuke uitnodigingen van Milans verjaardag gezien? Dit waren de eerste kaarten die ik maakte bij Kaartje2go. Ik had er ook echt lol in. Eerst hebben Patrick en ik gekeken naar het enorme aanbod en al snel kozen we voor zwart/wit. Deze kaarten zijn uiteindelijk zo mooi geworden dat we de kerstkaarten ook graag weer wilden maken op deze manier bij Kaartje2go.

Dit keer twijfelden we wel over de kleuren. Gingen we voor een echte kerstkaart met veel rood of zouden we voor een leuke foto gaan? Uiteindelijk besloten we geen van beiden te doen en toch weer te gaan voor zwart/wit, maar wel met een bijzondere tekst.

Wat staat er in de kerstkaart?

Natuurlijk wensen we iedereen een fijne kerst en een waanzinnig goed 2017, maar op de linkerzijde van de kaart wilden we een bijzondere tekst. We kozen namelijk voor ‘The best is yet to come…’ Waarom? De afgelopen jaren waren niet heel gemakkelijk. We hadden best veel zorgen vanwege de dubbele woonlasten en het is niet altijd gemakkelijk geweest ook al hadden we wel huurders. Daarnaast hebben we ook heel veel pech gehad (denk maar aan de auto’s). Ik kan en wil niet alles vertellen, maar neem maar van mij aan dat we flink wat slapeloze nachten hebben gehad en het geeft bij mij zelfs geresulteerd in gezondheidsklachten.

Toch gloort er na acht jaar licht aan de horizon en hebben we dat mooi maar met elkaar gered. Omdat we hopen dat 2017 een heel nieuw begin is hebben we voor deze tekst gekozen. We wensen dit anderen namelijk ook!

We hebben de kaart iets groter dan het standaard formaat laten drukken (15 x 21 cm) zodat de boodschap goed overkomt.

En dan maakt het helemaal niet uit of een kaart rood, groen, met foto, zonder foto, of zwart/wit is. Het gaat om de boodschap en de inhoud. Het gaat erom dat je het meent. Als we elkaar in 2017 nou het beste blijven wensen ziet de wereld er toch een stuk mooier uit?

En die boodschap breng je onder andere over in een mooie kerstkaart…

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *