Home + Het Intertoys speelgoedboek is weer binnen!

Het Intertoys speelgoedboek is weer binnen!

Afgelopen zaterdag kwamen Milan en ik thuis (Patrick was aan het werk) en ik zag hem al uit de brievenbus steken: het grote gele speelgoedboek van de Intertoys! Nu begrijp ik best dat er ouders zijn die hem verstoppen en hem pas in november tevoorschijn halen, maar ik doe dat nooit. Trouwens, Milan had hem natuurlijk ook al gezien. Waarom ik hem niet verstop? Omdat ik hem stiekem eigenlijk ook best leuk vind 😉

Dat boek heeft iets nostalgisch. Terwijl alles digitaliseert (gelukkig maar, want dat is mijn werk), is er één ding waar je als kind zelfs anno 2015 nog van op aan kunt, en dat is dat speelgoedboek. Ik had hem vroeger al en bladerde er urenlang in. Wist op een gegeven moment precies wat ik wilde hebben en op welke bladzijde dat dan stond. Ik knipte er liever niet in, want dat vond ik zonde. Dit jaar viel me trouwens op dat er een speciale pagina is voor een verlanglijstje. En kom je lijstjes te kort? Dan kan je ze in de winkel halen.

Hoewel er dit jaar veel LEGO op zijn verlanglijstje zal staan (ik heb al het één en ander ingeslagen, maar daarover snel meer in een andere blogpost), doet Paw Patrol het ook erg goed, net als spelletjes. Ik vind het vooral leuk om nu te kijken wat de trends zijn.

En als ik heerlijk ben, er verandert nooit zoveel. Ik speelde ook al met Barbie en had ook een Baby Born 😉

Maar zoals ik al zei, het speelgoedboek is leuk en blijft leuk. Het zegt dat we weer naar de meest heerlijke tijd van het jaar gaan (althans, dat vind ik dan) en de feestdagen eraan komen. Gezelligheid!

Wat ik met dit korte blogje wil? Geen idee, ik wilde het gewoon even melden en als jij hem wel wilt verstoppen en je hebt hem nog niet binnen, is het een waarschuwing. Dan kun je hem proberen te onderscheppen 😉

Wat vind jij van het speelgoedboek? Vind je bijvoorbeeld dat hij te vroeg komt of kun je hem wel waarderen? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 21 september 2015 / 21:12

    Ik heb hem toevallig vanavond met de meiden bekeken haha. Ik herken wat je zegt; ik voel me als ik dat boek doorblader ook weer dat kleine meisje.