Home + Interieur | Ons huis is nu echt klaar en zo ziet het er uit!

Interieur | Ons huis is nu echt klaar en zo ziet het er uit!

Begin november liet ik jullie zien hoe ver we waren in ons huis en hoe ons interieur er op dat moment uit zag. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is het nu zo goed als af. Tijd voor een update! Door de lockdown duurde het even voor alles binnen was vervolgens klaar was. Maar op wat kleine dingetjes, en afwerking, na is het nu steeds meer een thuis en zijn we er echt heel erg blij mee! Vind je het leuk om mee te kijken?

De woonkamer

De woonkamer biedt echt rust. Het is er heel licht omdat de achtergevel bestaat uit ramen. We kijken dus de tuin in en dat is heerlijk. We hebben voldoende speelruimte voor de jongens al speelt Milan niet echt meer en al helemaal niet beneden.

Ik koop en krijg steeds meer planten waar ik echt heel erg blij mee ben en ik mijzelf een Bloomon abonnement cadeau gedaan. Al dat groen geeft trouwens ook rust. Het enige drukke item in de woonkamer is ons kleed. Het is een oudje en her en der al wat versleten, maar dat vinden wij juist heel erg mooi.

Keuken

We zijn heel erg blij met de keuken! Het keukenblok is lang en zit tegen de linker muur. Een lang blok werkt wel enorm handig en praktisch waardoor we nog voldoende ruimte over hebben voor andere praktische en leuke dingen.

Onlangs hebben we een kast gekocht van teak hout welke in de keuken staat. Daarnaast staat een klein, stalen kastje met lekker veel laatjes. Deze fungeert ook deels als decoratie. We hebben hem leuk ingericht, althans dat vinden wij haha.

Bij het raam hangt het wandrek van Kwantum. Hier hangen gezellige foto’s en kaartjes, maar ook brieven en papieren van school bijvoorbeeld.

Gang

Het nog mooie gedeelte van de gang, verder is het vrij rommelig…

En ziet het er zo uit…

Onze slaapkamer

Kamer van Milan ’s morgens vroeg

De kamer van Milan hebben jullie al gezien en Floris zijn kamer moet nog worden gedaan (dat bedoel ik dus met dat we er nog niet helemaal zijn ?). Die van ons kan ook nog wel wat gezelliger, maar dat komt nog wel. We slapen hier alleen maar en ik vind het eigenlijk wel lekker clean zo. We zullen er dus ook niet heel veel meer mee doen dan dit:

Patrick en ik hebben ieder hetzelfde nachtkastje. Verder willen we de tv, die eerst beneden stond, nog ophangen in onze slaapkamer en het stoeltje van mijn oma willen we opnieuw laten stofferen, maar we hebben nog geen idee in welke stof en welke kleur/print. Zolang we dat nog niet zeker weten laten we deze lekker zo.

De zolder

De zolder is stiekem wel een beetje mijn lievelingsruimte van het huis. Ik kan er echt heerlijk werken en ben zo onwijs blij met mijn werkplek. Deze zal ik nog uitgebreid laten zien, maar ik kan het niet laten nu al wat te laten zien. De zolder is opgedeeld in drie delen (zonder muren): een plek voor de wasmachine en droger en hier staat ook het wasrek en een grote commode waar ik de was op kan vouwen. In het midden vind je mijn werkplek met voldoende kastruimte. Een fijne, lichte plek waar ik heerlijk kan werken. Het derde stuk is voor de jongens waar ze heerlijk kunnen spelen

Milans favo plek in het huis 

Voor alle gedeeltes op zolder hebben we gekozen voor witte meubels, behalve twee zwarte opbergkasten. Dit zijn eigenlijk garderobe kasten die we op onze slaapkamer en die van Milan ook hebben staan. We hebben daarom bewust gekozen voor overal dezelfde kasten, dat is in een volgens huis eventueel handig.

De twee zwarte kasten

Mijn werkplek met de witte meubels

’s Avonds kan ik hier nog even heerlijk werken

Het derde en meest oninteressante gedeelte van de zolder: de wasruimte! Deze plek is wel ideaal! 

Tot zover het interieur in onze nieuwe huis. Zo her en der missen er nog wat leuke accessoires, maar we zijn er al heel erg blij mee! Het is niet over the top gestyled, maar wel lekker rustig en licht. Wat vinden jullie ervan?

liefs

Design en lifestyleDesign en lifestyle

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  21 januari 2021 / 06:29

  Heel gaaf, je hebt gewoon al een mooie verzameling aan decoratiemateriaal waardoor alles er echt al aangekleed uitziet. En de keuze om de slaapkamers juist clean te houden is alleen maar prettig voor die ruimtes voor het slapen (qua afleiding, qua stof etc.). En ik snap dat je fijn geïnvesteerd hebt in je werkplek nu, je kunt zien dat je al veel tijd en liefde in de zolder hebt gestopt, ben benieuwd naar de blogpost daarvan!

  • Marisca
   Auteur
   22 januari 2021 / 08:24

   Ah lief, dankjewel! En ik laat snel mijn werkplek zien! ?

 2. Anna
  21 januari 2021 / 12:54

  Het ziet er echt heel erg gezellig uit. Prachtige kasten trouwens in de keuken. Waar gekocht?
  Wij gaan namelijk ook verhuizen.

  • Marisca
   Auteur
   22 januari 2021 / 08:23

   Dankjewel nicht! Ik hoorde het van mijn moeder inderdaad, leuk! De bruine vakkenkast in de keuken kochten we bij Loods 5 en is van het merk Raw Materials. Het kleine zwarte kastje met laatjes is van Xenos.

 3. Nancy
  22 januari 2021 / 09:34

  Wat is het mooi geworden! Ik zou nooit meer weggaan.

  • Marisca
   Auteur
   25 januari 2021 / 08:26

   Dankjewel! Nou, het huis is fantastisch, maar we willen over een paar jaar wel weer een huis kopen. Het liefst ook in deze wijk, moeten we nog even voor doorsparen 😉