Home + Pas jij je interieur aan aan je kinderen?

Pas jij je interieur aan aan je kinderen?

Dat is eigenlijk best een lastige vraag hè? Ik dacht zelf altijd dat ik niet zo’n moeder zou worden. Een box, en later een speeltafel, is logisch, maar ik zou het niet de woonkamer laten beheersen. Ik ben nogal een Pietje Precies in huis, maar er moet wel geleefd worden. Alleen niet zoveel dat het speelgoed overal rondslingert. Eigenlijk moest het een gezellige woonkamer worden met leuke meubels en accessoires. En ons kind moest zich aanpassen aan ons en niet andersom…

Tja, hoewel ik nog steeds wel zo over denk ontkomen ook wij niet aan een ontplofte woonkamer van het speelgoed en hutten onder de eettafel. In ons geval is LEGO® al helemaal een dingetje en net wanneer ik denk dat alles netjes is, zuig ik weer een paar blokjes op met de stofzuiger. Daar gaat mijn hele theorie!

We houden allemaal rekening met onze kinderen in huis. Zo dacht ik namelijk dat wanneer de box weg zou zijn ik die ruimte weer leuk ging opvullen met iets van ons. Dat gebeurde uiteindelijk natuurlijk helemaal niet, want het werd een speelhoek voor Milan. En vervolgens transformeerde die speelhoek naar een enorme LEGO tafel van 220 cm! Allemaal heel erg leuk en wij worden er ook blij van, maar tot hier en niet verder.

De woonkamer veranderen

Vorig jaar hebben we al het één en ander veranderd aan de woonkamer, maar het is nog niet helemaal naar onze zin. We hopen volgend jaar de rust weer ween beetje terug te brengen in de woonkamer en kunnen nu al helemaal wegdromen bij het zien van nieuwe meubels. Hebben jullie onlangs de reclame gezien van Leen Bakker? In deze reclame kregen mensen de mogelijkheid een woning te bezichtigen die geheel gemeubileerd was. Mensen dachten dat er dure designermeubels in die woning stonden, maar deze meubels waren “gewoon” van Leen Bakker.

Naar aanleiding van die reclame zijn wij ook weer eens gaan kijken op de website van Leen Bakker en we waren aangenaam verrast! We waren er natuurlijk weleens eerder geweest en hebben daar ook weleens wat gekocht, maar we hadden verwacht dat de meubels veel duurder zouden zijn!

Hoekbanken

Zo wilden wij bijvoorbeeld altijd al een hoekbank. Niet alleen omdat we dat heel mooi vinden, maar ook omdat we daar op een druilerige dag met elkaar een film op kunnen kijken, of samen kunnen lezen. Zo combineren we het nuttige met het aangename en als Milan ziek is kan hij lekker onder een dekbed op de bank en kunnen wij bij hem liggen.

Ik dacht overigens dat hoekbanken altijd heel erg duur waren, maar bij Leen Bakker vind je ze al vanaf €249. Nu zou die voor ons wat te klein zijn, maar ik heb wel waanzinnige gezien die niet eens zoveel meer kosten! Als wij voorheen zochten naar een hoekbank kwamen we uit op dezelfde soort banken wat betreft kleur en stof en dan ging je al richting de €1000. Niet iets wat we zomaar even uit kunnen geven.

Verder vind ik het heel fijn dat er een ruime keuze is aan banken en je zelf kunt kiezen aan welke kant je de chaise-longue wilt hebben zodat je lekker languit kunt liggen. De levertijd staat bij de banken aangegeven en dat is fijn, want dat geeft jou nog de tijd om te bedenken wat je met je oude bank(en) doet.

Dit zijn onze favoriete hoekbanken van Leen Bakker!

Wat vind je ervan? En in hoeverre heb jij je huiskamer aangepast op de kinderen? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Anne
  22 maart 2021 / 11:26

  Nogal een klus he, om je interieur kidsproof te maken. Zelf heb ik dit toch wel enigszins gedaan, heb mijn banken en lievelings velvet stoel voorzien van een kleed, zodat er minder kans is dat het vuil wordt. Een hoekbank is overigens inderdaad erg fijn om met het hele gezin film op te kunnen kijken, zou ik zeker voor gaan als je kinderen hebt en op zoek bent naar een nieuwe bank!

  Liefs,

  Anne

 2. Martijn de Wit
  5 oktober 2021 / 10:32

  Leuke blog!

  Hier kunnen mensen echt goeie inspiratie opdoen!