Home + Hot or not? Uggs voor kinderen…

Hot or not? Uggs voor kinderen…

Het is eigenlijk heel gek; ik zou voor mijzelf niet zo snel Uggs kopen, maar voor Milan koop ik ze wel. Nu heeft dat er misschien wel mee te maken dat het een heel grove schoen is en dat is echt geen gezicht met mijn dikke kuiten. Echt, ik zal er zeker niet van opknappen. Het zijn ook zeker niet de mooiste schoenen, maar zodra ze een paar maatjes kleiner zijn vind ik ze opeens superleuk.

Ik kocht ze zo’n 2,5 jaar geleden voor het eerst voor Milan bij de schoenwinkel. Lage grijze en ze stonden hem zo ontzettend leuk. Gave jeans erboven en het was echt stoer. Daarbij zaten ze natuurlijk ontzettend lekker en was het heel makkelijk met aan- en uittrekken. Hij heeft ze heel lang kunnen dragen, maar vorig jaar moest ik ze helaas verkopen, omdat ze toch echt te klein waren geworden. We hadden ze heel goed onderhouden dus ze zagen eruit als nieuw. We hadden zelfs het doosjes (met papier!) bewaard en ze waren dan ook razendsnel verkocht. Heel fijn, maar ik miste ze…

Op zoek naar nieuwe Uggs

Nu heeft Milan best veel schoenen, maar ik miste voor de komende winter schoenen die behoorlijk warm zijn én die makkelijk aan en uit te trekken zijn. Dat is op school gewoon handig. De vorige Uggs waren behoorlijk duur dus keek ik eerst eens op Marktplaats. Daar verkocht ik de mijne destijds en die zagen er ook nog heel goed uit, waarom zou ik er dan geen goede kunnen vinden?

Ik had al snel “beet” en vond een heel nieuw paar op een half uur afstand van ons huis. Ik deed een bod en deze werd geaccepteerd. Ik kon gewoon gloednieuwe Uggs kopen voor maar twee tientjes! Zaterdag zijn Milan en ik erheen gereden en ja hoor, ze waren echt nieuw. Aan de zolen en het bont te zien was er niet eens op gelopen.

Donkerbruin zijn ze dus dat is weer eens wat anders. Op een stoere spijkerbroek staan ze Milan heel leuk (vind ik dan) en ze doen vooral wat ze moeten doen: lekker zitten en warm zijn.

Nee, het zijn niet de meest charmante schoenen en hij zal ze ook niet dagelijks aan hebben, maar ik heb er een zwak voor en wij zijn in ieder geval goed voorbereid op de winter.

Wat vind jij van Uggs voor kinderen? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 25 oktober 2016 / 11:10

  Ik denk dat het niet aan te raden is vanwege het gebrek aan pasvorm… Zelf draag ik ook Uggs en ik ben er dol op! Voor een kind zou ik ze dan denk ik alleen thuis laten dragen of zo. Want ze zitten natuurlijk wel heerlijk.

  • 25 oktober 2016 / 17:22

   Klopt helemaal wat je zegt hoor, maar de Uggs zijn ook maar een aanvulling op zijn schoenencollectie. Puur voor de echt koude dagen én wanneer het op school handig is als ze snel even iets aan en uit kunnen trekken. Ik zeg ook niet in de blog dat Uggs voor iedere dag zijn en benoem ook dat hij ze lang niet dagelijks aan krijgt. De pasvorm is dan ook geen discussie, dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken.

 2. 25 oktober 2016 / 21:31

  Ik vind deze schoenen ook super mooi.
  Maar denk dat ik deze nooit zal kopen voor mijn zoontje.