Home + Hoe vaak shoppen jullie eigenlijk online?

Hoe vaak shoppen jullie eigenlijk online?

Toen Mamablogger steeds groter werd en ik steeds vaker een pakketje thuisbezorgd kreeg, had ik mijn buren én de pakketbezorger wel wat uit te leggen. Niet dat er dagelijks hele ladingen werden bezorgd, maar de frequentie was wel wat hoger dan normaal. Dit zijn niet alleen pakketjes waar je over moet schrijven, maar het kan een bedankje zijn, een soeppakket, een nieuw product of bijvoorbeeld een kerstwens. Maar goed, dat weten de buren die regelmatig wat voor mij aannemen niet. Net zo min als de vaste pakketbezorger.

Toen hij eenmaal mijn naam wist en op een dag zei ‘ik heb wéér wat voor je Marisca’, wist ik dat ik wat uit te leggen had. Misschien vertelde die man ’s avonds thuis wel dat er zo’n enorme shopverslaafde hier woonde! Behoorlijke flauwekul misschien, maar ik heb dan enorm de neiging om mijzelf te verdedigen en even uit te leggen hoe het daadwerkelijk zit. Hij vond dat wel leuk om te horen en voor mij voelde dat toch prettiger. Ook naar de buren toe. Zij weten nu dat zij pakketjes aannemen omdat het werk is, niet omdat ik van alles in virtuele winkelwagentjes klik.

Maar dat wil niet zeggen, dat ik niet online shop! Integendeel, ik shop soms liever online dan in fysieke winkels. Ik hoef er de deur niet voor uit, online is het soms nog wel op voorraad terwijl het er in de winkels niet meer is, en ik vind het leuk om uit te kijken naar een pakketje. Het openmaken voelt ook echt als een cadeautje terwijl je weet wat erin zit.

Mijn eigen webshop

Zoals je misschien wel weet heb ik zelf een webshop gehad. Bijna 5 jaar lang en wat heb ik daar een plezier aan beleefd zeg! Milan was nog klein dus kon hij prima mee tijdens het inkopen. Toen hij ouder werd, werd dat lastiger en toen hij naar school ging wist ik niet wanneer ik nu de inkoop moest doen. Het werd teveel en wat vond ik het een moeilijk besluit om te stoppen met de webshop.

Ik had inmiddels aardig wat opgebouwd en weet hoe hard je moet werken voor het succes van je webshop. Daarom gun ik webwinkeliers ook gewoon de klanten. En extra platformen waarbij je je items kan laten zien aan een groter winkelpubliek.

Ik was zelf ook aangesloten bij diverse platformen en heb daar veel klanten aan overgehouden.

OO Shopping

Inmiddels ben ik alweer even gestopt, maar ik blijf affiniteit hebben met deze wereld en kwam OO Shopping tegen toen ik op zoek was naar een cadeau voor de Kerst voor Milan. Dit is een online winkelcentrum met allemaal webshops onder één dak. Je kiest voor een categorie en vervolgens zie je de producten in één overzicht. Je hoeft dus zelf niet op zoek naar dat ene product in verschillende webshops. Jij kan veilig shoppen vanwege de OO Shopping koopgarantie, krijgt je bestelling snel thuis en de webwinkelier is blij.

Als jij een webshop hebt kun je eenvoudig gebruik maken van dit platform. Het is een extra kanaal waar je je producten op kunt verkopen.

Het is een online winkelcentrum met alles onder één dak. Ik heb er leuke spulletjes gevonden voor in de knutselkast. Milan blij en ik kan weer nieuwe DIY’s bedenken voor Mamablogger. Hier ook een win-win situatie dus 😉

Shop jij veel online of alleen nu tijdens de feestdagen? En kende jij OO Shopping al? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

 

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *