Home + Het verlanglijstje voor Floris’ eerste verjaardag!

Het verlanglijstje voor Floris’ eerste verjaardag!

De eerste verjaardag van Floris komt nu wel heel dichtbij (nog twee maanden) en we denken al na over cadeautjes. Wat willen er Floris zelf geven en wat kunnen we vragen aan familie en vrienden? Waar ik neig naar houten speelgoed, is Patrick (net als bij Milan destijds) een groot fan van de ‘Toet Toet auto’s’. Ik denk dat het een mix van beide wordt, aangevuld met nog meer kleine dingetjes. Dit staat er op het verlanglijstje van Floris’ eerste verjaardag!

Houten speelgoed

Houten speelgoed is altijd goed. Het is tijdloos, sterk en het levert heel wat uren speelplezier op. Het is gewoon altijd goed en dat maakt het leuke cadeautjes voor kleintjes zoals Floris. Dit zijn mijn favorieten;

Deze kleine motoriekspelletjes zijn niet alleen heel leuk, maar natuurlijk ook heel goed voor de kleintjes. Jullie kunnen samen tellen en de fijne motoriek oefenen. Ze zijn ook niet duur en dus zijn dit leuke cadeautjes om aan anderen te vragen.

Ik ben gek op dit soort speeltjes. Het is leuk en kleintjes leren er al zoveel van. Deze gaat daarom ook op het lijstje! Ik denk dat Floris hier heel veel plezier aan gaat beleven!

Deze houten loopkar is eigenlijk mijn grote favoriet. Naast het feit dat weer de fijne motoriek wordt getraind, stimuleert deze kar ook het lopen van je kindje. Floris is daar nog lang niet aan toe, maar ach, we kunnen hem maar in huis hebben. En zeg nu zelf, hij is toch ook ontzettend leuk?

Toet Toet auto’s

Toen Milan nog klein was maakten we voor het eerst kennis met de Toet Toet auto’s. Ze waren toen net nieuw en ik weet dat hij er heel veel van had. Tig autootjes en heel veel banen. Heel leuk, vooral als hij alle autootjes tegelijk aanzette 😉 Uiteindelijk begon al heel snel de liefde voor LEGO te groeien en de Toet Toet auto’s maakten plaats voor de bouwblokjes. We dachten ze nooit meer in huis te hebben, maar inmiddels heeft Floris zijn eerste Toet Toet auto gekregen; Patrick Politie. Hij vindt hem, net als zijn broer destijds, geweldig. We kunnen er niet meer onderuit; Toet Toet auto’s it is!

Siem Safaribus, Quinn Quad en Mike Motorfiets, wie kent ze niet? Wij, want er gaat weer een nieuwe wereld voor ons open! In “onze tijd” had je Piet Politie in Plaats van Patrick en de meest originele was Tim Takelwagen. Vandaag de dag zijn er dus heel veel nieuwe wagens en eerlijk? Ik vind ze echt heel leuk! Hier komen er dus zeker een aantal van in huis. Verder zijn dit ook leuke schoencadeautjes voor Sinterklaas. We kunnen voorlopig wel even vooruit wat betreft het sparen voor de auto’s.

Die Toet Toet auto’s moeten wel ergens overheen kunnen rijden en daarom staat deze parkeertoren op de wishlist. De gewone banen zijn ook heel gaaf, maar nemen wel veel ruimte in beslag. Deze is daarom wel heel praktisch.

Oké, hij is druk, maar wel heel erg leuk dus deze gaat ook op het lijstje. Dit is het Super Stuntpark en deze heb ik bij ons in de winkels nog niet gezien. Misschien is online bestellen sowieso een beter idee.

Speelgoed bestellen

Heel eerlijk? Ik bestel speelgoed steeds vaker online. Hier in de binnenstad hebben we twee kleine speelgoedwinkels en als Milan erbij is krijg ik 1001 vragen. ‘Mag ik dit hebben?’, ‘Mag ik het kopen van mijn eigen zakgeld?’ etc. Nu bestel ik het lekker en heeft hij het amper door. Een online speelgoedwinkel is daarom wel heel handig 😉 Daar vind je alles onder één dak, heb je geen gedoe met kinderen die van alles willen en je pakt het uit wanneer ze er niet zijn of op bed liggen, ideaal! Het scheelt overigens ook een hoop tijd.

Verder staan er nog dingen als boekjes en kleine speeltjes om mee te nemen als we weggaan op het lijstje. Daarnaast kreeg Milan voor zijn eerste verjaardag een Trunki koffertje cadeau die tot op de dag nog steeds meegaat als we weggaan of als hij gaat logeren. Voor Floris zou ik die ook graag willen.

Wat gaven jullie je kind(eren) cadeau op zijn/haar eerste verjaardag? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *