Home + Het eerste half jaar van 2020 zit erop, hier kijken we het komende half jaar naar uit

Het eerste half jaar van 2020 zit erop, hier kijken we het komende half jaar naar uit

Het is 2 juli en dat betekent dat het eerste half jaar van 2020 erop zit. Dit jaar staan we daar extra bij stil, want het was een uitzonderlijk half jaar. Een half jaar zoals we nog nooit hebben meegemaakt en ik hoop van harte dat het tweede half jaar een stuk leuker zal zijn. Als alles gaat zoals we hopen dat het gaat, hebben we namelijk ook een hoop om naar uit te kijken…

10 jaar getrouwd!

Het meest nabij is onze trouwdag. Volgende week zijn we alweer 10 jaar getrouwd. We waren 24 en 28 en ik was zwanger van Milan. Nu kijk ik naast mij en staat daar gewoon een (bijna) tiener die zich druk maakt om allerhande tiener issues. Waar blijft de tijd? We hebben iets leuks gepland en twijfelen nog een beetje of we nog iets gaan doen met de familie. Dat was het oorspronkelijke plan, maar het plannen ervan lukte niet omdat we niet wisten waar we aan toe waren en nu is het misschien te kort dag… Jammer, maar we maken er wel een klein feestje van.

De zomervakantie

Nog een paar weken en dan is het hier zomervakantie. We zouden naar Denemarken gaan, maar hebben dat vervolgens omgeboekt naar een vakantie in Nederland en over een paar weken is het zo ver. Het duurt nog even, maar we kijken er echt enorm naar uit. Even helemaal niets, wat een heerlijk vooruitzicht!

Concerten

Dit moeten we natuurlijk nog maar afwachten, maar als het toch blijkt te kunnen hebben we nog twee concerten in het vooruitzicht: die van Snelle (waar Patrick en ik samen heen gaan) en die van Snollebollekes. Die laatste is het familieconcert waar we met Milan heen zouden gaan in maart, maar ook die is natuurlijk verzet. Ik hoop dat ze door kunnen gaan, maar begrijp het ook als dat niet blijkt te kunnen.  Vooralsnog staan ze op de planning.

De verjaardagen van de jongens

Ik vind het echt heerlijk om de verjaardagen van de jongens te plannen en dit jaar mag ik twee keer een traktatie maken. Voor sommige moeders absolute horror, maar ik vind het fantastisch ? Milan wordt 10 en daar wil ik wel iets bijzonders van maken. Ik heb nog geen flauw idee wat, maar het komt wel goed. Feestjes moeten in ieder geval gevierd worden toch? We houden uiteraard wel de maatregelen in acht, maar gaan daar wel iets op verzinnen.

De feestdagen

Ook die zullen dit jaar anders verlopen. Kan de Sinterklaasintocht doorgaan en zo ja, op welke manier? Met Kerst en oud en nieuw hebben we ook al wat gepland en ook hier kijken we naar uit. Mocht het allemaal toch anders verlopen, dan zien we dat wel. Het zou wel fijn zijn als het zou kunnen.

Dit zijn de dingen die gepland zijn. Er zullen vast nog leuke dingen aankomen waar we nu nog geen weet van hebben en dat zijn misschien wel de leukste dingen.

Laten we in ieder geval hopen dat het tweede half jaar van 2020 beter wordt dan de eerste en we dit jaar hopelijk gezond af kunnen sluiten.

Gelukkig tweede half jaar!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *