Home + Shoplog| Juffrouw Saartje in Gouda

Shoplog| Juffrouw Saartje in Gouda

Mijn eerste shoplog op deze blog gaat over het leukste winkeltje van Gouda; Juffrouw Saartje. Gerund door een club enthousiaste vriendinnen die een groot succes van Juffrouw Saartje hebben weten te maken!

De winkel is niet heel groot, maar oh zo gezellig. Je komt ogen tekort. Van te leuke retro kaarten tot kleine cadeautjes die ideaal zijn voor kinderfeestjes. Van servies tot Pip Studio artikelen. Van prachtige, vintage Maria beelden tot te gekke retro strijkapplicaties. En dan nog heb ik lang niet alles genoemd. Terwijl je nog je ogen uit kijkt word je vriendelijk welkom geheten en is de warme persoonlijke sfeer meteen voelbaar.

Ik ben al een aantal jaren fan van ‘Saartje’ en loop er regelmatig binnen, en toch word je iedere keer weer verrast door de leuke nieuwe hebbedingetjes die je niet kan laten staan.

Foto’s zeggen meer dan tekst dus als je van onderstaande foto’s niet heel hebberig wordt weet ik het ook niet meer 😉

Als je eens in de buurt bent, ga dan echt naar Juffrouw Saartje (Wilhelminastraat 37 in Gouda) en laat je verrassen. Ik weet zeker dat je heel erg blij wordt van deze winkel. Je kan onmogelijk naar buiten komen zonder grote glimlach, je moet wel!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Liesbeth
  27 mei 2017 / 08:43

  ik ben op zoek naar Pip ontbijtbordje uit de serie Love bird, allerliefst kaki, zes bordjes.

  Verkopen jullie deze?

  groet,
  Liesbeth

  • 28 mei 2017 / 11:45

   Hoi Liesbeth,

   Ik ben niet van de winkel zelf. Ik woon in Gouda en ben een ontzettende fan van deze winkel en daarom heb ik er over geschreven. Het beste kun je zelf even contact met Juffrouw Saartje in Gouda opnemen. Misschien kunnen zij je verder helpen. Het zijn leuke meiden die vast hun best voor je doen! Succes!