Home + Hebben! Het ronde, gebloemde vloerkleed van Zeeman!

Hebben! Het ronde, gebloemde vloerkleed van Zeeman!

Soms zie je iets voorbij komen en denk je ‘dat wil ik hebben!’. Dat heb ik regelmatig met alles dat voorbij komt op Instagram, maar dit vond ik zo leuk dat ik het ook meteen met jullie wilde delen. Een supertof budget koopje voor in het interieur: het ronde, gebloemde vloerkleed van Zeeman! Ik vertel je er alles over in deze post, dan kun je daarna rennen naar de winkel 😉.

Het ronde vloerkleed van Zeeman

De bloemen die de Hollandse Meester Jan Davidsz de Heem schilderde, zijn al een tijdje een hit in menig interieur. We zien ze op IXXI’s, canvas schilderijen, keukendoeken, vloerkleden en zelfs op behang. Dit stilleven is warm, tijdloos en eenvoudig te combineren in verschillende interieurstijlen. Net als het ‘Melkmeisje’ en het ‘Meisje met de Parel’ van Vermeer. Zeeman verkocht een tijdje terug al keukendoeken met het stilleven met de bloemen en hoewel die ontzettend leuk zijn, zijn deze ronde vloerkleden van Zeeman pas echt te gek!

Twee varianten van de ronde vloerkleden

Er zijn twee varianten van de ronde, gebloemde vloerkleden: de bekende donkere en een wat lichtere. Beide hebben een diameter van 90 centimeter en ze kleden kosten €14,99. Dat betekent dat dit ideale kleden zijn voor in een zithoek, een meidenkamer, de slaapkamer en/of werkkamer. Je geeft de ruimte in een handomdraai een heel andere look. Zo eenvoudig kan het zijn!

Op bovenstaande foto’s zie je de kleden naast elkaar zodat je het verschil goed kan zien. Mijn voorkeur zou in eerste instantie gaan naar de donkere variant, maar met de nieuwe vloer in het nieuwe huis (houtkleur), denk ik dat de lichtere variant er beter bij past. Het is in ieder geval heel erg warm.

Keukendoeken

Eerder verkocht Zeeman kussenslopen met deze print en die vlogen de winkels al uit. Nu zijn er ook bijpassende keukendoeken. Deze zijn 40 x 60 centimeter en kosten maar €1,99 per stuk. Die wil ik echt hebben!

Nog één keer de prints naast elkaar

Hierboven vind je de prints nog één keer naast elkaar, wat zijn deze ronde, gebloemde vloerkleden van Zeeman gaaf hè? Welke is jouw favoriet?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *