Home + Geld & Budget | Cashback app Woolsocks

Geld & Budget | Cashback app Woolsocks

Je aankopen afrekenen en vervolgens weer een klein beetje geld terugkrijgen, wie wil dat nou niet? Ik wel, ook al zijn het kleine bedragen. Als je niets doet, weet je zeker dat je geen geld terug gaat krijgen. Toch was ik altijd een beetje huiverig voor dit soort dingen. Is dat wel betrouwbaar? Uiteindelijk werd ik over de streep getrokken toen ik las dat Vincent Kouters van mijn favo geldpodcast, ook een cashback app gebruikt. Ik heb het over de app Woolsocks. Inmiddels gebruik ik deze een aantal weken en is het tijd voor een eerste update.

Meteen cashback met Woolsocks

 

Je begint als volgt: je installeert Woolsocks op je telefoon en koppelt jouw account vervolgens aan je bankrekening. Dit is overigens zo gebeurt. Vervolgens controleert de app jouw aankopen van de afgelopen periode en krijg je meteen al wat cashback terug. Zo rond de €5,-. Dit bedrag krijg je overigens niet meteen weer op je rekening gestort. Het blijft staan in Woolsocks als een soort digitaal potje, maar je kan het wel uit laten keren als je dat wil.

Hoe werkt een cashback app?

Omdat de app gekoppeld is aan jouw bankrekening, kan deze jouw transacties volgen. Als je iets afrekent dat je bij één van de aangesloten winkels (waaronder Action, Albert Heijn, Dirk, HEMA, ICI PARIS XL etc.), kun je een cashback verdienen. Dit gaat automatisch.

Woolsocks doet dit niet voor niets natuurlijk. Retailers kunnen jouw gedrag monitoren. Die data is voor hen heel waardevol. Zij betalen Woolsocks hier waarschijnlijk voor en jij krijgt daar ook een klein deeltje van. Dit is logisch, want dit soort bedrijven doen dit niet uit goodwill, maar het is fijn als jij daar ook iets voor terugkrijgt.

Let op: het zijn wel kleine bedragen van een paar cent, maar ik denk maar zo ‘als je niets doet, weet je zeker dat je niets krijgt’.

Wil je een bedrag uit laten keren? Dan geef je dat aan in de app en wordt het geld op je rekening gestort. Wij gaan dit gebruiken als aanvulling op de potjes of we stoppen het in Peaks om te beleggen. Wellicht kunnen we het geld dan nog een beetje laten groeien.

Aanbiedingen

Via de app zag ik dat ik met extra cashback kon shoppen bij ICI PARIS XL. Top, want ik had nog een vaderdagcadeautje nodig voor Patrick. Ik shopte via de app een lekker luchtje, kreeg al korting op de website en kreeg meer dan €2,- cashback. Oké, het is misschien “maar” €2,-, maar iedere euro is er één toch?

Is Woolsocks betrouwbaar?

Zoals ik zei was ik een beetje huiverig, maar tot nu toe is mijn ervaring positief. De app werkt goed, de cashbacks worden tijdig verwerkt en mijn eerste uitbetaling verliep prima. Tot nu toe dus niets te klagen, maar ik blijf het aankijken. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat en tot die tijd ben ik blij met de cashbacks die ik heb verdiend. Alle kleine beetjes helpen toch?

Start ook met Cashbacks!

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je bij Woolsocks aanmelden via deze link. Ik kan dan een cadeaubon verdienen, daar zou ik heel erg blij mee zijn… Jij kan dit overigens ook als je Woolsocks gaat gebruiken. Als jij mensen uitnodigt via een link, kun jij ook een cadeaubon verdienen van één van jouw favo winkels. Klinkt goed toch?

Ben jij bekend met Woolsocks? Zo ja, wat is jouw ervaring en heb je nog tips? Deel ze gerust hieronder in de comments.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *