Home + Gastblog Brenda| Achter de schermen bij Kids Department!

Gastblog Brenda| Achter de schermen bij Kids Department!

We blijven vandaag even lekker genieten van kidsfashion voor het nieuwe seizoen! Vanmorgen zag je Milans outfits al van afgelopen week en nu gunt onze gastblogger Brenda, eigenaar van Kids Department, jou een kijkje achter de schermen. Dit keer een fotoshoot met kinderen voor de nieuwe collectie!

Sinds een paar seizoenen laten we leuke foto’s maken van onze collecties. Dit blijft altijd leuk om te doen. We hebben al met diverse fotografen en stylistes gewerkt. En ook met diverse thema’s.

Voor dit seizoen, had ik eerlijk gezegd geen plannen gemaakt. Geheel onverwachts hadden Alina en ik contact en binnen een dag was de shoot geregeld. Kian is eigenlijk altijd 1 van onze modellen en dit keer vond hij het extra leuk want zijn vriendinnetjes Roos, Chloë en vriendje Noah deden ook mee. Het werd een gezellige avond met veel gelach en mooie foto’s. De kinderen hadden er zoveel lol in, dat ze meerdere outfits aan wilden en zelf ook de kleding uit gingen zoeken. Dit gaf een aantal verrassende combinaties.

Het leek ons leuk om jullie een aantal behind the scenes foto’s te laten zien. Binnenkort volgt het resultaat. Wij zijn nieuwsgierig,  jullie hopelijk ook!

Ik krijg alweer helemaal zin in het nieuwe seizoen en kan niet wachten totdat het wat kouder wordt. Al is het alleen maar voor al die leuke najaarskleding 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *