Home + Nieuwe Rage | De Flow Ring! Action verkoopt hem ook en Milan test hem uit!

Nieuwe Rage | De Flow Ring! Action verkoopt hem ook en Milan test hem uit!

Heb je al gehoord van de Flow Ring? Ik tot eergisteren ook niet, maar blijkbaar is het onder de wat oudere kinderen een enorme hype. Zoek maar eens op YouTube. Action verkoopt ze ook voor maar €2,49 (Ik heb al heel wat bizarre prijzen gehoord dus dit is een koopje) en wij kochten er twee. Hoog tijd voor Milan om deze te testen.

Wat is een Flow Ring?

Een Flow Ring is een kinetische ring die bestaat uit meerdere ringen. Ben je het spoor al bijster? Haha, dat was ik ook hoor. Het zijn eigenlijk een heleboel ringen aan elkaar en zodra je er een arm, been of buis doorheen steekt, verandert de ring van vorm en sluit hij zich daar omheen. Vervolgens kun je je arm, been of buis bewegen en de Flow Ring beweegt mee. Het ziet er spectaculair uit!

Wat kun je met een Flow Ring?

Eerlijk? Niet zoveel, maar het voelt wel heel fijn wanneer hij over je armen heen rolt. Het geeft voornamelijk een tof effect. Verder kun je hem met iemand over pakken en van je arm naar je been laten rollen. Het is, zoals met de meeste rages, weer een hebbeding.

Wat vinden we van de Flow Ring?

Het is een grappig ding en ik begrijp de hype wel, want het ziet er cool uit. Maar meer is het ook niet. Het is bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor het rapport aan het einde van dit schooljaar. Ik heb echter wel gehoord dat mensen er €20,- voor hebben betaald. Dat vind ik echt belachelijk! Dat geef je er toch niet aan uit?! Sorry, ik zou dat er nooit voor over hebben. Die €2,49 van Action is meer dan genoeg.

Milans conclusie

Milan vindt hem top! Die rommelt er de hele dag mee en vindt hem vooral heel cool. De Flow Ring moest zelfs mee naar de stad vandaag. Maar laten we realistisch zijn, er zijn constant nieuwe hypes en rages dus ook deze verdwijnt na een tijdje weer. Voor kinderen is het echter wel leuk als ze eraan mee kunnen doen, maar dan wil je er ook niet teveel aan uitgeven. Dit is gewoon een prima prijsje voor een leuk speeltje.

Korte vlog

Omdat je op de foto’s niet kunt zien wat de Flow Ring precies doet, hebben Milan en ik een korte blog van 1,5 minuut opgenomen. Klik hieronder om hem te bekijken.

Wat vind je van de Flow Ring van Action? Heb je jouw kind(eren) er al over gehoord? Zo niet, dan ben je vast gewaarschuwd 😉 Klets hieronder mee in de comments, dan klets ik lekker mee!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *