Home + Floris’ Outfits | De leukste outfits van afgelopen week

Floris’ Outfits | De leukste outfits van afgelopen week

Zo nu en dan vind ik het leuk om de outfits van de jongens aan jullie te laten zien. Dit keer de outfits van Floris. Het viel mij op dat hij eigenlijk best vaak groen draagt en dat terwijl dat niet speciaal een lievelingskleur is. Nu ik erover nadenk hebben we ook veel groene jassen en is de muur van de woonkamer groen. Oké, misschien toch meer een lievelingskleur dan ik dacht 😅. Je ziet die kleur dus ook terug in de kleding van Floris. Verder draagt hij wat vaker een spijkerbroekje en lijkt hij in sommige outfits echt heel groot. Kijk je mee?

Stoer met een spijkerjasje

Dit is één van mijn favoriete outfits voor Floris. Het broekje is van Z8 en kocht ik vorig jaar in de sale. Toen nog te wijd en nu staat deze hem perfect. Het shirtje is van Name-It en het spijkerjasje van Zara. De schoentjes zijn van Vans vanaf het eerste moment dat ik ze zag was ik er verliefd op. Ze bleken overal uitverkocht totdat ik ze in een winkel in Apeldoorn vond. Hij draagt ze bijna dagelijks.

Wat word je groot!

Op deze foto lijkt Floris groter dan hij in werkelijkheid is. Hij lijkt er opeens zo wijs. Het spijkerbroekje is van Zara en het truitje van Tommy Hilfiger. Dit is zo’n outfit die altijd goed is.

Toch weer groen 😉

Voor deze foto’s wilde hij perse zijn zonnebril op. Nou, prima toch! Deze skinny jeans is van Zara en zit heel erg mooi. Hij is zacht, er zit lekker veel stretch in, maar hij blijft mooi. Zelfs na tig keer wassen. Het truitje is van Name-It en kocht ik in de sale voor €5,- dacht ik.

De badstof vestjes kunnen niet ontbreken in Floris’ Outfits

Ik heb al eerder verteld over de badstof vestjes van ‘Onze Nieuwe Winkel’ en Floris draagt ze regelmatig. Ze zijn zacht, luchtig en dragen heerlijk. Ze zijn ideaal tijdens een dagje weg, maar ook tijdens een dagje thuis omdat ze zo lekker zitten. We hebben dit vestje in het wit en donkergroen (toch weer groen) en ik wil hem graag nog in okergeel. Het shirtje is van Name-It, het broekje van Zara en de schoentjes weer van Vans.

Het groene badstof vestje

Als je kind perse op de foto wilt met zij dino en twee zonnebrillen, krijg je dus zulke foto’s 😉. Dit is dus het donkergroene vestje, ook een heel mooie kleur. De broekje is een oudje van Zara, het shirtje is nieuw van Zara en het vestje is van Onze Nieuwe Winkel (je kunt ze ook online bestellen).

Nog eentje dan…

Deze foto’s zijn bewogen, maar deze outfit wilde hij ook nog op de foto hebben op een zelfgekozen plek haha. Dit lichtgroene broekje van Zara zag je eerder al voorbij komen. De trui is van Vingino en kochten we vorig jaar in de sale in Maastricht. Hij heeft er nog plezier van!

Zo, dit waren Floris Outfits weer. Over een tijdje maak ik wel weer een nieuwe, maar het moet wel leuk blijven. Wat vinden jullie van zijn outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. Christine
    30 juli 2020 / 07:05

    Leuk om zijn outfits te zien! En ook zijn bijdrage aan de foto’s 😉 vind die Vans ook helemaal fantastisch, goede koop geweest als ze bijna dagelijks gedragen worden 👍