Home + Floris’ outfits | Wat zijn babykleertjes toch leuk!

Floris’ outfits | Wat zijn babykleertjes toch leuk!

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik gedurende een jaar of bijna een jaar, iedere week de outfits van Milan fotografeerde. De reden was heel simpel; ik vond het soms echt heel lastig om leuke en bijzondere jongenskleding te vinden en te combineren. Het is toch vaak een spijkerbroek en een trui of een shirt en sneakers eronder. Niets mis mee, maar in winkels zag ik vaak hetzelfde hangen in dezelfde kleuren. Het is namelijk heel vaak, blauw of grijs. Soms met een printje of een felle kleur. Op Milans outfits kreeg ik veel leuke reacties en dat resulteerde in mailtjes van lezers die vroegen of, en zo ja wanneer, ik Milans kleding ging verkopen als hij eruit was gegroeid, want dan wilden zij het wel overnemen. Zelfs nu nog bestaat er een kleine ‘fanbase’ van Milans kleding. Nu kan ik mijn hart weer ophalen met Floris’ kleding en hoewel dit zeker geen wekelijkse rubriek wordt, wil ik zo nu en dan wel Floris’ outfits delen.

Ter inspiratie én voor ons is het wel leuk om te zien hoe hard hij groeit. Kijk je mee?

Outfit #1

Deze foto maakte ik op eerste kerstdag en dit was zijn outfitje van die dag. Hij droeg een rood broekje van Zara. Dat stofje is trouwens echt heel fijn! Het shirtje is van HEMA en zat in een zak met babykleertjes die ik te leen kreeg van een vriendin. Het jasje is van nOeser en heeft hele kleine rode puntjes in de stof.

Outfit #2

Liefje! Dit truitje is van Z8 en het broekje is van HEMA. Het broekje kreeg ik van kraamvisite en ik vind hem onwijs tof. HEMA heeft sowieso heel toffe geprinte broekjes.

Outfit #3

Meneertje lag uitgeteld in de box. Dit broekje is ook van Zara en heeft dezelfde fijne stof als het rode broekje met de sterretjes. Ik wilde hem combineren met een felle kleur en vond dit truitje er top bij. Deze is van Tumble ’n Dry.

Outfit #4

Kijk hem eens even stoer zitten! Dit broekje komt uit de nieuwe babycollectie van Vingino en het shirtje is van Z8. Allemaal fijne stofjes die lekker zitten bij die kleintjes!

Outfit #5

Geen hele goede foto’s, maar wel een leuke outfit. Het “spijkerbroekje” is van joggingstof en is van Noppies net als het truitje. Leuk hè?

Outfit #6

Lekkere volgorde ook, maar dit was de outfit van tweede kerstdag! Het broekje kwam uit de speciale kerstcollectie van HEMA. Het shirtje is ook van HEMA en heb ik geleend van diezelfde vriendin als het grijze shirtje. Basic shirtjes zijn toch wel heel erg handig hoor! Het vestje is van Zara en was één van de eerste kleertjes die ik kocht tijdens de zwangerschap.

Outfit #7

Geen complete outfit, maar wel een heel gaaf truitje uit de nieuwe collectie van Noppies. Hier bewoog hij, dus ik hoop dat je het goed ziet, maar dit is zo’n mooie truitje en van zulke fijne stof, aanrader!

Outfit #8

De laatste is dit super schattige boxpakje van Ralph Lauren. Ik nam hem over van mijn oude buurvrouw en wat is hij gaaf! Helaas is Floris er alweer bijna te groot voor, maar gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Dit waren Floris’ outfits! Heel divers, maar ze hebben één ding gemeen: het moet lekker zitten voor die kleintjes. Ik hoop dat je het leuk vond!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *