Home + Even tussendoor| Lief vakantiegeld…

Even tussendoor| Lief vakantiegeld…

Lief vakantiegeld,

We zien elkaar eigenlijk veel te weinig, het is alweer een jaar geleden. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb je gemist! De zon scheen en ik keek in mijn agenda. 22 mei, dan kom je weer naar ons toe. Ik kan je vertellen dat de zon dan opeens nog meer schijnt hoor vakantiegeld 😉

Als we weten dat jij weer komt maken we grote plannen. Welke leuke dingen gaan we met jou ondernemen, we willen tenslotte dat jij het ook naar je zin hebt. Zo lang blijf je namelijk niet en dat vinden we best jammer. Dit jaar zijn we er nog niet helemaal over uit wat we gaan doen, maar het wordt volgens mij best gezellig.

We gaan van je genieten dit jaar, want voor we het weten ben je weer vertrokken en moeten we een heel jaar wachten totdat je er weer bent. Je kunt het vergelijken met Kerst. De voorpret is zo leuk, je kijkt er naar uit en voor je het weet is het weer voorbij.

En daarom vakantiegeld, schrijf ik dit speciaal voor jou, omdat iedereen naar je uitkijkt en dat best gezegd mag worden!

Oh, en als je weer weggaat zeg je dan tegen je neef belastinggeld, dat we hem ook missen 😉

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. ad van stijn
    23 mei 2015 / 22:11

    Hahahaha ! Wij zijn nu samen met ons vakantiegeld aan het genieten !

  2. 24 mei 2015 / 21:22

    Leuke blog zeg 😀

    Ja, dat vakantiegeld zou best vaker mogen langskomen vind ik 😉