Home + Doe jij al mee met #tikemijntuin van Little Tikes?

Doe jij al mee met #tikemijntuin van Little Tikes?

De zomer staat voor de deur en als het weer een beetje mee zit, leef je voornamelijk buiten. Tenminste, in huize Kenter is dat wel zo en het is heerlijk! Wij hebben een lange tuin van zo’n 25 meter. Hij is overigens wel langer, maar er staat ook nog een schuur op. Maar hij is wel smal, zo’n 5 meter, en dan is het nog weleens lastig om hem goed in te richten.

Toen M bijna twee jaar was hebben we de tuin wel aangepakt en er een grasveld in gelegd zodat hij lekker kan spelen. We konden de wip van de buurman overnemen (zo één die je ook in een speeltuin ziet) en we stalden er een grote glijbaan en zandbak in. Super leuk natuurlijk, maar we zouden er nog wel iets bij willen hebben. We weten alleen niet zo goed wat en waar dan.

En toen kregen we bericht van Little Tikes en speciaal voor de zomer kan je meedoen met #tikemijntuin!

Het is heel simpel: je haalt de knutselplaat bij ToysXL of je download hem op de Facebookpagina van Little Tikes. Vervolgens kunnen de kinderen helemaal los gaan op hun ideale droomtuin en als ze klaar zijn hoef jij alleen maar een foto te uploaden en je gegevens in te voeren op diezelfde Facebookpagina! Daarna is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te krijgen en de tien inzendingen met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Daar komt vervolgens een jury bij die de twee winnaars kiest.

En je raadt het waarschijnlijk al, de winnaars krijgen hun droomtuin!

Ook M is al druk aan de slag gegaan en we hebben geprobeerd onze lange, smalle tuin zo goed mogelijk na te maken. En waar kun je dat dan beter in laten zien dan in een lange, smalle schoenendoos?

M heeft de speeltoestellen die hij het allermooist vond ingekleurd en deze hebben we in de doos geplakt. Uiteindelijk was dit het resultaat.

Dus willen jullie ook meedoen, dan kan dat tot 1 juni heb ik begrepen. En als je niet meedoet zou je dan misschien je stem op M willen uitbrengen zodat hij misschien zijn droomtuin kan winnen 😉

Succes!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *