Home + Even tussendoor| Koningsdag op Netflix!

Even tussendoor| Koningsdag op Netflix!

Het zag er afgelopen week naar uit dat het weer op deze Koningsdag echt dramatisch zou zijn, maar zoals het er nu naar uit ziet valt het best mee en zal er misschien nog wel een oranje zon te zien zijn. Terwijl jij dit leest zit ik op een kleedje op de vrijmarkt in Rotterdam samen met mijn zus, maar ik heb mij echt afgevraagd wat we zouden gaan doen als het weer echt zo slecht zou zijn als eerder was opgegeven.

En dus hadden wij in huize Kenter al een dagje Netflixen in gedachten. Zoals ik al in een eerder blog heb verteld is Netflixen hier een werkwoord geworden en ben ik ronduit verslaafd aan Gossip Girl (zit nu in het laatste seizoen!), maar op Koningsdag mag het best wel in stijl.

Wij zijn dus vandaag op pad, maar sluiten Koningsdag 2015 vanavond echt wel goed af en niet alleen met een oranje tompouce, maar ook met Netflix! Speciaal voor jou heb ik de leukste films en series geselecteerd met een oranje en koninklijk tintje.

  • The King’s Speech
  • Voor de kids en stiekem ook voor ons zelf: Lang leve Koning Julien
  • Breakout Kings
  • In Oranje (gezinsfilm)
  • The Princess Diaries
  • Orange is the new black (het nieuwe seizoen is vanaf 12 juni te zien!)
  • The Swan Princess
  • Kingdom of Heaven
  • King Arthur

En als dit nu niet helemaal is wat je zoekt kun je ook nog gewoon kiezen voor een Nederlandse film om de dag oer-Hollands af te sluiten.

Ik hoop in ieder geval da je een super gezellige Koningsdag hebt en maak er vooral een feest van. Bij ons hangt de vlag in ieder geval uit en ik zal je zeker nog laten weten wat de opbrengst was op de vrijmarkt. Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Laat het me weten!

Liefs, Marisca

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *