Home + Even tussendoor| De L’oréal shampoo sachets van Action!

Even tussendoor| De L’oréal shampoo sachets van Action!

Gisteren liep ik met M door de Action te struinen. Ze hadden het één en ander veranderd dus ik moest even zoeken waar alles nu weer stond. Dit was namelijk weer zo’n moment dat alles thuis op was. Dat komt altijd tegelijk, bij jullie ook? Zo was de tandpasta op, de haarlak, de haarolie, maar ook de bubbeltjes enveloppen etc.

Geen probleem, want dan heb ik weer een goed excuus om er even heen te gaan 🙂

Maar terwijl ik mij verdiepte in de wondere wereld van de shampoo, zag ik iets leuks. Ik weet niet of ze dit al hadden bij de Action, maar wil het toch graag met jullie delen: de shampoo sachets van L’oréal! Je hebt ze overigens ook in de conditioner variant hoor. Er zitten er heel veel in, ik schat zo’n 30 zakjes en dat voor maar €0,99. Hoe leuk is dat?!

Mijn hoofd draaide overuren, want ik ben ook altijd gek op proefmonstertjes. Wat zou je hiermee kunnen doen voor bijvoorbeeld je blog, bedrijf of privé? Ik heb tien ideeën voor je bedacht:

 1. Zelf houden en meenemen op vakantie, is veel lichter dan al die kleine flesjes etc.
 2. Gebruiken in een kraammand voor je vriendin die net bevallen is. Dit zijn fijne verwennerij spulletjes.
 3. Als je een blog hebt en stuurt een pakketje, dan is het leuk om mee in te pakken als extraatje. Zeker wanneer je een beautyblog hebt.
 4. Pak je een cadeau in met cellofaan, strooi er dan wat zakjes bij.
 5. Heb je bijvoorbeeld een magazine voor je bedrijf, plak er dan één op een passende pagina. Hoe vaak krijg jij ook zo’n zakje in een tijdschrift? Stiekem vinden we dat toch leuk 😉
 6. Stop er een paar in een goodiebag die je zelf samenstelt.
 7. Plak er één achter een (bedank)kaartje.
 8. Houd een beauty middag met je dochter, zusje of wie dan ook en gebruik ze daar ook bij.
 9. Als je kind op school trakteert is het altijd lastig wat je maakt voor je juffen. Dit zijn leuke dingetjes om te gebruiken bij een budget beauty traktatie voor hen. Wel origineel!
 10. Geef je een (zelfgemaakte) cadeaubon en wil je eens iets anders dan die saaie envelop, doe er dan een paar bij samen met de conditioner zakjes en een nagellakje of iets dergelijks en het geeft al een stuk leuker.

Wat zou jij met deze zakjes doen? In ieder geval wel even snel naar de Action 😉

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. 23 april 2015 / 09:29

  ik vind zulke zakjes stiekem nooit zo handig! Haha! Ik krijg ze nooit open met natte handen en als ik ze dan open heb krijg ik het er nooit netjes uit.

 2. 26 april 2015 / 19:46

  Wat handig! Deze zakjes heb nog nooit zien liggen als ik weer bij de action ben ga ik even kijken. bedankt voor de tip! 😀