Home + Even tussendoor| Canva is beschikbaar voor de iPad!

Even tussendoor| Canva is beschikbaar voor de iPad!

Waarschijnlijk ken je Canva al en voor degenen die het nog niet kennen, dit is een online design tool waarmee je de gaafste grafische designs kunt maken zonder dat je er ook maar enkele technische kennis voor nodig hebt. Ideaal en ik gebruik het momenteel voor mijn mediakit. Maar steeds vaker kwam de vraag of Canva ook niet voor de tablet en mobiel kon worden gelanceerd. Net zo makkelijk wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit en je even snel wat wilt maken voor bijvoorbeeld je blog of bedrijf.

Ik begin deze vrijdag met goed nieuws voor je, want de Canva app is nu beschikbaar voor de iPad!

Nog niet voor Android dus, maar op de blog van Canva lees ik dat er meer leuke dingen aan zitten te komen, dus ik verwacht dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Wij zijn ieder geval blij met deze ontwikkeling en hopen dat de rest binnenkort ook uitgerold wordt zodat we met z’n allen de mooiste plaatjes, buttons en logo’s kunnen maken. Enjoy!

En kijk ook even naar het filmpje hieronder als je Canva nog niet kent, ik weet zeker dat je meteen enthousiast bent!

Tip! Op Canva kun je dus ook de leukste uitnodigingen maken voor een kinderfeestje. Het ontwerp kan je dan laten drukken bijvoorbeeld. Of wat dacht je van leuke labels aan een traktatie? De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *