Home + Even bijkletsen | Wat was er aan de hand?

Even bijkletsen | Wat was er aan de hand?

Het was even stil op Mamablogger en na een paar dagen begon dat op te vallen. Ik kreeg lieve berichtjes van lezers die de blogs misten en zich afvroegen wat er aan de hand was. Inmiddels zijn we ruim 1,5 week verder. Hoog tijd om jullie even bij te kletsen, want was er nu eigenlijk aan de hand?

Griep in huis

Milan werd als eerste getroffen door de griep. Hij was flink ziek en ik was ondertussen bezig met zorgen, de boel ontsmetten en heel erg mijn best doen om zelf niet ziek te worden. Het mocht allemaal niet baten, want het griepvirus was meedogenloos ?. Een paar dagen later was het namelijk de beurt aan Floris en niet veel later werd ik ook ziek. Ging ik ’s morgens nog vrolijk naar mijn werk, ’s middags lag ik met koorts op de bank. Balen!

De griep hield bij ons allemaal wat langer aan. Milan is vijf dagen binnen gebleven en voelde zich toen goed genoeg om weer naar school te gaan. Bij Floris duurde het net zo lang, hij had ook flinke koorts. Zelf heb ik ook koorts gehad, maar heb ik niet zo lang binnen gezeten.

Toch gaan werken

Op mijn werk zijn we momenteel druk bezig met een groot project. Deze gaat bijna live en dat betekent een hoop werk en heel veel puntjes op de ‘i’. Ik baalde zo enorm dat ik nu ziek werd. Ik ben vanaf het begin nauw betrokken bij dit project en wil het ook goed afmaken. Daarom heb ik toch zoveel mogelijk gewerkt en ben ik bijvoorbeeld in de middagen naar huis gegaan. Ook was ik tussendoor nog twee dagen vrij vanwege mijn verjaardag (maar ik was wederom ziek op mijn verjaardag, net als vorig jaar ?) dus uiteindelijk heb ik niet zoveel verzuimd. Doordat ik toch ben gaan werken, maar mij nog niet goed voelde heb ik niet kunnen bloggen. Mijn werk ging voor, ik ben tenslotte in loondienst en vind dat als ik niet kan werken, ik ook niet kan bloggen. Dat voelt dan niet eerlijk.

Op de bank. Toch verwend voor mijn verjaardag.

Lieve collega’s…

Weer opgeknapt

Inmiddels ben ik weer opgeknapt, weer aan het werk en is dit weer mijn eerste blog. Ik moet zeggen dat het stiekem ook best even lekker was om zoveel mogelijk offline te zijn en mij even niet druk te hoeven maken over het volgende artikel. Ik heb eigenlijk best even genoten van de rust, maar het is ook wel weer fijn om weer te bloggen.

Er was dus niet zo heel veel aan de hand. Ik ben er in ieder geval weer en hoop dat jullie ook weer gezellig langskomen!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  10 februari 2020 / 07:05

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Marisca!
  Hier ook de griep helaas.. eerst buikgriep en toen ik na twee dagen niet meer zo slap was en alles goed leek te gaan begon mijn keel te protesteren.. het zal toch niet?! Toch wel helaas, daarna kreeg ik ook nog de ‘gewone’ griep.. de buikgriep kreeg ik precies op mijn vrije vrijdag en na het weekend heb ik maandag en dinsdag nog gewerkt terwijl de keelpijn toenam, maar toen ik woensdag de meiden thuis had en alleen maar op de bank onder een kleedje probeerde om hen bezig te houden terwijl ik het liefst in bed wilde liggen moest ik me donderdag dan tóch ziek melden en was ik ook niets meer waard.. en donderdag waren de meiden naar school en kdv vanwege mijn werkdag anders en ik wilde niets liever dan slapen, maar ik had zo’n spierpijn in mijn lijf dat ik ook bijna niet wist hoe ik moest liggen, heel naar! Ik had op je Instagram gezien dat je een ziekenboeg thuis had en hoopte in stilte al dat je, hoewel ik je content erg miste, er gewoon echt even vrij voor zou nemen en als ik je een beetje goed ken uit al je verhalen heb je een enorm plichtsbesef waardoor het bloggen altijd door moest gaan, maar is het nu ook wel goed eigenlijk dat je grotere verantwoordelijkheidsgevoel voor de opdracht op je werk je dwong om keuzes te maken.. ik hoop dat alles lukt met de opdracht nu je ziek bent geweest en je planning allicht aardig overhoop ging? Succes met de laatste puntjes op de i!

 2. Linda
  10 februari 2020 / 17:23

  Fijn dat jullie weer opgeknapt zijn en dat je weer terug bent met blogs! Ik miste ze al ? Hopelijk kunnen jullie er qua gezondheid weer (voor een hele lange tijd) tegenaan. En nog gefeliciteerd met je verjaardag!