Home + Eerste Hulp Bij Sinterklaas gedichten schrijven!

Eerste Hulp Bij Sinterklaas gedichten schrijven!

Er zijn van die mensen die moeiteloos het ene na het andere Sinterklaas gedicht uit hun mouw schudden. Mijn schoonzus bijvoorbeeld is er daar één van en ik? Ik dus niet… Ik heb er gewoon geen talent voor terwijl dit altijd één van de leukste dingen is tijdens Pakjesavond. Je kunt op een leuke manier een grapje met iemand uit halen en het zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Daarnaast laat je er ook mee zien dat je er tijd in hebt gestoken en dat je moeite hebt gedaan voor iemand en dat is eigenlijk nog wel het leukste.

Maar goed, even terug naar de Sinterklaas gedichtjes, ik heb daar dus serieus hulp voor nodig. Een onderwerp bedenken lukt me nog wel en ik weet ook wel welke richting ik met het gedicht op wil, maar daarna houdt het op en schakel ik hulp in van good old Internet. er zijn echter wel een heleboel sites die je kunnen helpen, maar vaak is het het dan net niet of je ziet door de bomen het bos niet meer.

ik wil daarom mijn gouden tip wat betreft Sinterklaas gedichten met jullie delen!

Je hebt namelijk heel veel websites waar je kan zoeken naar een woord wat rijmt op een woord waar jij net je zin mee af hebt gesloten. Leuk, maar je blijft zoeken en een beetje rijmen op woorden kunnen we allemaal wel. Op bijvoorbeeld deze website voor Sinterklaas gedichten vind je kant en klare gedichten op onderwerp die je kant en klaar over kan nemen of ze kunt bewerken naar een persoonlijker gedicht.

Het voordeel hiervan is dat je een houvast hebt waar je zelf verder op door kan. En vaak blijkt dat wanneer je eenmaal bezig bent, het dan ook veel gemakkelijker gaat.

En je zult zien dat je dan in no time De gaafste Sinterklaas gedichtjes voor de hele familie schrijft! En als iemand dan vraagt hoe je dit allemaal bedacht hebt? Tja, dat is het geheim van de rijmpiet 😉

Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie ook hulp nodig bij gedichtjes of ben jij er juist heel goed in? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Reb
  23 november 2015 / 00:56

  Mijn geheim: gedichten hoeven niet te rijmen (volrijm). Ik ben er persoonlijk geen fan van, al begrijp ik wel dat de meeste mensen dit doen met Sinterklaas.
  Dus ik verzin gewoon wat leuks 🙂

 2. 3 december 2016 / 11:25

  Ik ben zo blij dat ik dit jaar geen gedicht hoef te schrijven 😀
  Vind het altijd een drama!!
  Vooral als andere wel een perfect gedicht hebben :p