Home + De eerste aankoopjes en cadeautjes voor de baby!

De eerste aankoopjes en cadeautjes voor de baby!

Hoewel ik nog heel erg voorzichtig ben met dingetjes kopen voor de baby, heb ik stiekem toch al wat gekocht. Ik was bij de Zara en kon het niet laten. Zelfs Patrick vond al die kleine kleertjes wel weer erg schattig en Milan bedacht de meest bijzondere combinaties 😉

We weten nog niet wat het wordt, maar toch kochten we kleertjes met de kleur blauw erin. Misschien vind je het erg jongensachtig, maar wij vonden het ook wel stoer voor een meisje. Patrick was groot fan van het mutsje dus die ging ook mee. Kijk je mee naar onze allereerste aankoopjes voor de baby?

Hoe schattig is dit broekje?! Leuk voor zowel een jongetje als voor een meisje. Ik ben gek op streepjes dus kon deze niet laten liggen. Hij kostte ook maar €7,95 bij Zara.

We smolten bij het zien van dit mutsje, maar ze hadden hem alleen nog in grotere maatjes. Patrick ging vragen of ze nog een kleintje hadden en ze hadden er achter gelukkig nog één! Dit is toch té zoet?! Dit mutsje is ook van Zara en kost €7,95.

Over dit truitje twijfelden we wel, want was dit niet te jongensachtig? Maar waarom eigenlijk? Omdat er blauw in zit? Ik zou dit bij een meisje dan juist combineren met een zachtroze vestje zodat het lekker stoer blijft. We besloten hem toch mee te nemen en ach, hij kostte maar €5,95.

Cadeautje!

Na de eerste echo kwamen mijn zus en nichtje ’s avonds langs met dit leuke cadeautje. Toevallig had ik deze slofjes ook al gezien bij deze winkel en ik vond ze zó leuk! Ik had ze nog niet gekocht en dat was maar goed ook 😉 Ze zijn toch heel erg gaaf?! Ik laat ze nog even ingepakt zitten, maar deze gaan mee bij het eerste pakje voor de baby!

Zoals ik al zei gaan we nog niet los met shoppen, maar wachten we nog wel totdat we het geslacht weten. Daarna kunnen we los gaan haha! Wanneer kocht jij voor het eerst wat voor je baby? En wat kocht je dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 12 mei 2017 / 14:36

    Super schattig! Lijkt me heerlijk om alvast baby kleertjes te shoppen. Ik ben nu 4 weken zwanger en durf nog niet echt dingen te gaan kopen.