Home + Een jaar geleden…

Een jaar geleden…

Het is vandaag 22 februari. Precies een jaar geleden deed ik een zwangerschapstest waarvan ik eigenlijk de uitslag al wist. Ik was zwanger! Nu zit hier een klein mannetje naast mij met een prachtige schaterlach, mooie blauwe ogen en lange wimpers. Een jaar geleden zo gewenst…

Het verhaal van de zwangerschapstest heb ik vorig jaar al met jullie gedeeld en ik heb hem net ook nog even gelezen. Ik wist wat er ging komen, de test was eigenlijk alleen een bevestiging van iets dat mijn lijf mij al vertelde. Al die weken van flinke misselijkheid volgden, maar ik was zo blij! Ik wist dat het beter zou worden, dat was bij Milan ook zo. Ik keek uit naar die groeiende buik, de echo’s, het inrichten van de babykamer, het kiezen van de naam en alles wat er nog meer bij kwam kijken. Ik heb er zo van genoten!

Een jaar geleden

Een jaar geleden hadden Pat en ik samen een geheim, daarna deelden we dat met Milan en de rest van de familie. Een jaar geleden verschenen er minder artikelen online omdat ik zo moe en misselijk was, maar het was voor een goed doel. De artikelen die daarna kwamen maakten dat allemaal goed, want ik had tenslotte iets moois om te delen.

Een jaar geleden wisten we zijn naam nog niet en nu hoort die naam bij ons. Een jaar geleden wisten we niet hoe hij eruit zou zien en nu is alles aan hem vanzelfsprekend. Een jaar geleden moesten we hem nog leren kennen en nu is het alsof hij er altijd is geweest. Alsof we altijd met zijn viertjes zijn geweest.

Een jaar geleden begonnen we aan een nieuw avontuur en nu gaan we alle avonturen met zijn viertjes aan.

Milan als grote broer

Milan is een fantastische lieve grote broer en nog steeds heel blij met zijn broertje. Een jaar geleden vertelden we hem dat hij grote broer zou worden en nu is het alsof hij nooit anders heeft gedaan.

Het klinkt allemaal heel zoetsappig, maar het was een prachtig jaar. We hebben intens genoten van de voorbereidingen en de komst van Floris en we genieten nu van alles wat we als gezin van vier doen. We waren al gelukkig en kunnen dat geluk nu met een kindje extra delen.

Een jaar geleden kwam er opnieuw een droom uit en nu gaan we alle overige dromen met elkaar waar maken! Op naar nog heel veel jaren!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Ciska
  22 februari 2018 / 08:57

  Lief vriendelijk mannetje en ja ga je dromen achterna

 2. Ciska
  22 februari 2018 / 09:00

  Lief vrolijk mannetje en ja ga je dromen achterna

 3. Christine
  23 februari 2018 / 10:27

  Bijzonder hé, die data staan voor altijd in je geheugen gegrift..
  Geniet van je gezin!