Home + Easy peasy low budget traktatie!

Easy peasy low budget traktatie!

Traktaties maken. Het is dat ik het al onwijs druk heb, anders kon je me ervoor inhuren, zo leuk vind ik het om ze te bedenken en te maken. Sommige ouders vinden het misschien overdreven of wat dan ook, maar ik hou ervan. Op AliExpress kwam ik mini badeendjes tegen. Een zakje van 12 badeendjes kostte mij daar €1,91 inclusief verzendkosten. Het idee voor een nieuwe traktatie was geboren! Superleuk voor kindjes op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in de kleuterklas.

Wat heb je nodig?

Deze traktatie heb je zo klaar en je hebt er ook niet veel voor nodig.

  • Badeendjes van AliExpress
  • Wenskaartzakjes van Wibra (50 stuks voor €1,-)
  • Rozijntjes
  • Confetti (HEMA €1,50)

Hoe maak je deze traktatie?

Dat spreekt eigenlijk voor zich. Je doet de eendjes in de zakjes en doet daar wat confetti bij. De confetti blijft plakken aan het zakje, dus niet alles zakt naar beneden. Dit maakt het extra feestelijk! Kies confetti die bij het eendje past. Tenminste, dat heb ik gedaan en maakt het meer een geheel. Daarna doe je er een doosje rozijnen bij en plak je het zakje dicht met de plakstrip. Klaar ben je!

Handig!

Deze traktatie is gezond en heel makkelijk van tevoren te maken wanneer je tijd hebt. De overgebleven eendjes kunnen lekker in bad of bewaar je voor iets anders leuks. Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken!

Het is een redelijk simpele traktatie en ook niet de meest originele, maar ik wilde jullie laten zien dat je deze dus ook kunt maken met de badeendjes van AliExpress en dat deze dus gemaakt kan worden door iedereen, ook wanneer je een kleiner budget hebt.

Je hoeft er overigens geen rozijntjes in te doen, daar ben je natuurlijk vrij in. Wat vind je van deze super makkelijke  en low budget traktatie? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *