Home + DIY | Juffenbedankje met het dankbaarheidsdagboek van Søstrene Grene

DIY | Juffenbedankje met het dankbaarheidsdagboek van Søstrene Grene

Hoe maak je in een handomdraai een te gek cadeautje voor de juf, de buurvrouw, die ene vriendin of die fijne collega? Heel simpel: met het dankbaarheidsdagboek van Søstrene Grene! Deze boekjes kosten iets meer dan een euro, je pakt het leuk in en je hebt meteen een superlief cadeautje om te geven. Dankbaarheidsdagboeken zijn ontzettend populair en men zegt dat als je deze iedere dag invult, je veel meer stilstaat bij de kleine dingen die jou gelukkig maken. Dingen die je anders zou vergeten. En als je daar vaker bij stilstaat, ga je je (als het goed is natuurlijk ?) ook veel beter en gelukkiger voelen. Als dat zo is kun je iemand geen mooier cadeau geven toch?

Zonder gekheid, ik vul een dergelijk dagboek in en het dwingt je echt om goed na te denken over die kleine geluksmakers. Ik ga er lekkerder van slapen en en ben mij veel meer bewust van hoe goed we het eigenlijk hebben. Mij helpt het invullen dus zeker.

Een tijdje terug keek ik rond op de pas geopende webshop van Søstrene Grene voor een toolbox voor op mijn bureau. Ik vind de spulletjes geweldig, maar de webshop minder overzichtelijk dus ik kwam van alles tegen (dat doen ze slim!) en zo kwam ik ook terecht bij deze kleine dankbaarheidsdagboeken. Ze zijn er in twee kleuren, blauw en oud-roze, en kosten maar €1,08 per stuk. Het boekje is 9 x 14 centimeter, een prima formaat voor een klein cadeautje. Dit bij elkaar zette mij aan het denken, want afgelopen week zou het juffendag zijn op de school van mijn kinderen. Als ik nu een paar van die boekjes zou bestellen, zou ik meteen een leuk cadeautje hebben!

Leuk inpakken en klaar ben je!

Ik kocht zes van die kleine boekjes; drie blauwe en drie roze. Ook kocht ik bij de Bol.com 50 papieren zakjes waar ik de boekjes in kan doen. Die zakjes komen altijd van pas. vervolgens kocht ik wat reepjes chocolade bij de Albert Heijn. Het dankbaarheidsdagboek doe je samen met de chocolade in het zakje. Vervolgens doe je er een touwtje omheen en klaar ben je! Voor nog geen twee euro heb je dus een heel leuk cadeautje en met dit cadeautje kun jij misschien het verschil maken voor iemand.

Je kunt er nog een kaartje aan hangen bevestigen als je dat wilt.

Dit ziet er toch al heel erg leuk uit? Kleine moeite, en je maakt een leuk gebaar.

Uiteindelijk ging de juffendag niet door en is die verschoven naar later dit jaar, maar ik heb toch een cadeautje gemaakt voor iemand anders. Het kan zijn dat de boekjes online zijn uitverkocht, maar dat geldt voor meer dingen in de webshop van Søstrene Grene. Mijn ervaring is inmiddels dat je vaker moet kijken, want het kan er opeens weer zijn. En als ze er dan zijn zou ik er zeker een aantal bestellen, altijd handig ☺️.

Wat vind je van dit cadeautje? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Jaya
    22 februari 2021 / 15:15

    Wat een leuke boekjes! Helaas zijn ze op de website uitverkocht. Ik heb wel andere leuke notitieboekjes besteld als bedankje voor de afscheid op de kinderopvang. Dankjewel voor de tip! Ik kende deze winkel niet.