Home + DIY budget | Last minute Vaderdagcadeau!

DIY budget | Last minute Vaderdagcadeau!

Aanstaande zondag is het alweer Vaderdag. Milan vroeg afgelopen weekend wanneer het nu eens ‘kinddag’ is. Op dat moment kwamen we net terug van de IKEA waar we weer een half fortuin hadden uitgegeven aan nieuwe spullen voor een Legotafel op Milans kamer, inclusief een bureaustoel met wieltjes. Ik antwoordde dat het hier iedere dag ‘kinddag’ is 😉

Even terug naar Vaderdag, want wat geeft jouw kind aan papa? Milan is al heel druk iets aan het knutselen geweest op school. Ik vertel nog niet wat, want Patrick leest ook mee 😉 Nu zien we heel veel leuke dingen die je samen met je kind(eren) kunt maken, maar ik zag van de week iets wat ik zó origineel vond, dat ik dat idee graag met jullie wilde delen.

Je hoeft niet in de weer met verf, foto’s, schilderijtjes etc., scheelt weer toch?

Voor de georganiseerde vader!

Is jouw man wel heel erg van de cijfers, heeft hij een kantoorbaan of is hij van nature heel erg geordend? Of misschien heeft hij wel een eigen bedrijf waarvoor hij een administratie bij moet houden? Dan is deze ordner wel heel erg leuk om te geven!

Bij HEMA vond ik deze ordner van karton. Deze is ideaal om op te schrijven en kost €2,50. Verder heb je lettersjablonen nodig of je moet heel mooi kunnen schrijven/handletteren. Je kunt ervoor kiezen om de letters met stift erop te zetten (dat heb ik gedaan) of je doet dit met verf. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Daarna zet je de volgende tekst erop ‘Als papa het niet kan ordenen dan kan niemand het’.

Je kunt vervolgens nog iets in de kaft schrijven of er meerdere maken voor op kantoor.

En mocht je nog een juffenbedankje zoeken, deze kun je ook maken voor de juf en doe er dan een mooie tekening in bijvoorbeeld. Of laat alle kinderen iets in de kaft schrijven. Superleuk toch?!

Ik hoop dat je dit idee leuk vindt en er wat aan hebt. Succes!

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Rebecca
    13 juni 2017 / 22:51

    Leuk! Erg tof voor als mijn peuter iets ouder is.
    Ik moet nog wat bedenken voor mijn driejarige ?