Home + Zwangerschapsupdate #12 | Week 20

Zwangerschapsupdate #12 | Week 20

Vandaag tik ik de 21 weken aan dus officieel ben ik nu over de helft. Toen we erachter kwamen dat ik zwanger ben leek die mijlpaal zo ver weg, maar als ik eerlijk ben zijn de weken voorbij gevlogen! We hebben dan ook een hoop meegemaakt de afgelopen weken en zijn verder heel druk geweest met onder andere de babykamer.

Nu lijkt het wel alsof we al een beetje af gaan tellen. Klinkt misschien gek, maar ik denk dat de tijd nu alleen maar sneller zal gaan.

Over 1,5 maand heb ik drie weken vakantie en daarna werk ik nog zo’n vijf weken voor ik met zwangerschapsverlof ga! Als je het zo zegt, klinkt het heel dichtbij en de weken vliegen echt voorbij. In ieder geval blik ik weer even terug op afgelopen week.

Bron afbeelding: Prenatal app

Rustig weekje

Het was een rustige week wat betreft zwangerschap. Ik vertelde gisteren al over het feit dat ik hem bijna niet voel bewegen en daar ben ik veel mee bezig geweest. Toch waren er ook leuke dingen.

De week begon met de jaarlijkse rommelmarkt bij ons in de straat. Dit is ieder jaar op tweede Pinksterdag en nu doen ook de omliggende straten mee. Het is er altijd megadruk en onwijs gezellig. Voor ons ook een goed moment om nog meer spullen op te ruimen. We hebben heel goed verkocht, maar vooral Milan liep binnen. Iedere euro die hij verdiende ging meteen zijn spaarpot in. Hij heeft van 8.00 tot 16.00 uur staan verkopen zonder te klagen en hij vond het geweldig!

Wij hebben vervolgens via Marktplaats een box gekocht met een lade eronder. Hij ziet er nog ontzettend mooi uit, dus ook die staat klaar.

Op de markt zelf werden ook heel mooie babykleertjes verkocht en ik kocht er ook wat leuke kleertjes die er als nieuw uit zien. Ik zal ze binnenkort wel met jullie delen. Ze hangen en liggen inmiddels gewassen in de kast.

Verder valt er weinig te melden helaas, maar ik wil de updates ook niet overslaan. Het is een mooie herinnering voor later.

Tot de volgende update!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *