Home + Dit is de nieuwe kinderkamer collectie van Kwantum!

Dit is de nieuwe kinderkamer collectie van Kwantum!

Een paar jaar geleden liep ik eigenlijk nog een beetje om de Kwantum heen. Het filiaal hier in Gouda was verouderd en aan de buitenkant van het pand stonden nog foto’s van interieurs uit de jaren ’90 en begin 2000 (zonder overdrijven). Uiteindelijk verhuisde de Kwantum en sindsdien kom ik er het liefst iedere week om inspiratie op te doen. De collecties worden steeds leuker, we hebben er al heel veel gekocht en last but not least; het is heel erg betaalbaar! Ze hebben er zoveel leuks en nu is er ook een heel nieuwe collectie voor de kinderkamer!

Voor de kinderkamer

Deze week kwam de nieuwe woonkrant uit van Kwantum en ik wilde eigenlijk wat inspiratie opdoen voor wat anders totdat ik deze nieuwe collectie zag. Ik schrijf regelmatig over de Kwantum dus deze collectie kon niet ontbreken. Hij bestaat eigenlijk uit alleen maar accessoires. Meubels hebben ze in principe ook regelmatig, maar ik weet niet in hoeverre die vast in de collectie zitten. Misschien moet je wat dat betreft ook mazzel hebben.

Wat ik leuk vind aan deze accessoires is dat ze er zijn voor zowel jongens als meisjes en dat je de accessoires met elkaar kunt combineren, want de kleurencombinatie is heel erg tof!

Het behang is lekker neutraal en vormt de basis van de kamer. Datzelfde geldt voor de wolken plankjes. Met de stoffen (linksboven zie je de patronen) kun je bijvoorbeeld gordijnen of kussentjes (laten) maken die dus de kleuren en stijl bepalen voor de rest van het kamertje. Hier passen de ledlamp letters weer goed bij.

Dieren

Dieren die je dit seizoen veel ziet op kinderkamers zijn vosjes en alpaca’s. Ik ben vooral een enorme fan van alpaca’s en vind het krukje en de deurstopper echt geweldig!

Van de vossen is er een wandhaak, een kapstokje en een lampje. Alles in dezelfde stijl en perfect bij dit seizoen!

Mocht je op zoek zijn naar een soortgelijk houten bed als dat je foto ziet, verwijs ik je graag door naar Van Stoer Hout (klik). Ik heb daar een te gek schoolbureautje gevonden voor Floris en ze hebben in dezelfde stijl een waanzinnig bed.

Kortom, wil je de komende periode de kinderkamer een make-over geven, dan zijn deze accessoires wel een hele goede tip!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *