Home + Dit geven de jongens cadeau aan hun juffen en meester

Dit geven de jongens cadeau aan hun juffen en meester

Eerder dit jaar had ik al wat ideetjes voor juffenbedankjes met jullie gedeeld. Ik vind dit één van de leukste onderwerpen om over te schrijven. Toch vond ik het dit keer lastig om iets te bedenken vooral voor de nieuwe juf en meester van onze oudste zoon. Hij zit er net op school en wilde een klein, maar leuk en stoer cadeautje geven. Prima, maar we weten zelf ook nog helemaal niets over hen dus we wisten ook nog niet wat ze eventueel leuk zouden vinden. Uiteindelijk is het gelukt. Kan jij ook nog wel een last minute tip gebruiken? Dan is dit artikel voor jou!

Voor de juffen van Floris

Voor de juffen van Floris vond ik deze te gekke schriftjes bij Wibra. Deze kosten €1,- per stuk. Schriftjes komen altijd van pas dus ik vermoed dat dit een nuttig cadeautje is. Alleen een schriftje vond ik niet zo leuk, daarom kocht ik er bij de Action pastelkleurige markers bij. Deze kosten ongeveer €0,90 per pakje. Voor de gezelligheid deed ik er nog twee mini’s bij van Tony’s Chocolonely’s.

Dit alles heb ik strak ingepakt met een touwtje. Super simpel, maar wel leuk!

Daarna heb ik het lekker hysterisch ingepakt haha. Het is handig als leerkrachten weten van wie het cadeautje komt en dat realiseerde ik mij toen ik de zakjes al had dichtgeplakt. De tweede sticker en het kaartje kwamen er daarna nog bij. Ach, je kan ze niet vaak genoeg bedanken denk ik dan maar ?.

De stickers en kaartjes had ik al in huis en heb ik met mijn KvK nummer gekocht bij Kassaplan.

Voor de juf en meester van Milan

Dit vond ik dus lastiger, maar uiteindelijk dacht ik aan de Kletspotten. Ik keek op de website of er wellicht ook een kleine variant is en kwam terecht bij dit doosje.

Dit is de vakantie-editie van de Kletsbox welke bestaat uit 100 leuke vragen en dilemma’s met thema’s als vakantie, reizen en uitjes. Perfect voor de zomervakantie!

Bij dit doosje deden we een grotere kaart om hen te bedanken voor het warme ontvangst op deze nieuwe school. Mini Tony’s erbij en daarna pakte ik het in in een foliezakje van Wibra. Die zijn wat groter dan de wenskaartenzakjes. Sticker erop om het zakje af te sluiten en klaar ben je!

Dit ziet er toch allemaal vrolijk en gezellig uit?! Stoer om te geven en ik denk heel erg leuk om te krijgen. Wat geven jullie kinderen dit jaar cadeau aan de juf of meester?

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Christine
  8 juli 2021 / 05:35

  Wat een leuke ideeën weer! Ben al wel druk met de traktatie geweest voor de jongste op het kdv (die staat nu klaar voor de eerste dag na de vakantie, dus dat is erg lekker om geen omkijken meer naar te hebben: een zakje Haribo beertjes (gelukkig hebben ze geen gezond traktatie beleid, want dit blijft ook goed in de mandjes van kindjes liggen die op vakantie zijn) en een puzzel erbij omdat ze zelf helemaal in een puzzelfase zit (Action had leuke met dieren voor €0,69 en het is een kleine groep, dus nog betaalbaar).
  Nu iets bedenken voor de juffen als bedankje.. voor op het kdv dacht ik aan iets gezamenlijk voor de juffen, een leuke houten theedoos bijvoorbeeld (die ze nu hebben is een niet meer zo witte kunststof exemplaar). En voor de 5 juffen (2 leerkrachten, 2 onderwijsassistenten en 1 taaljuf) van m’n oudste moet ik nog even inspiratie uit je eerdere artikel halen ?

 2. MarjonS
  8 juli 2021 / 07:05

  Leuke ideetjes weer. Wij hebben in Limburg nog twee weken school.
  Maar de kinderen gaven op juffendag notitie blokjes met de tekst “notities van de juf”.
  Snik kocht dezelfde markers als jou erbij.

  Zelf ben ik juf en kreeg een erg leuke etui, handcreme, zelfgebakken koekjes, chocolaatjes

 3. Annemarie
  8 juli 2021 / 08:17

  Wat ene mooi idee. Benieuwd waar kletspot doosje hebt gevonden?