Home + Diary | Terras met collega’s, verjaardag en een lang weekend

Diary | Terras met collega’s, verjaardag en een lang weekend

Een week met heel veel regen waarin eigenlijk niet zoveel gebeurde. Toch zat ik deze week ook in een Volkswagenbus, ging ik met collega’s naar een terras en probeerden we in het weekend, ondanks de regen, toch nog wat leuks te doen met de jongens. Ik heb veel foto’s gemaakt, kijk je weer mee?

Maandag

Goedemorgen! Vandaag werk ik een dag op kantoor en leg ik ’s morgens vroeg mijn kleding al klaar. Het wordt een lichtblauwe skinny, een gestreept shirt met lange mouwen en een zwarte blazer.

De outfit van Floris.

Milan gaat zelf naar school met een vriendje en ik breng Floris weg op de fiets. Het regent, maar als ik naar mijn werk rijdt, is het gelukkig droog.

En als ik ’s middags naar huis rijdt, is het gelukkig helemaal droog!

’s Avonds ploffen we op de bank en kijken Pat en ik een serie. Lekker rustig avondje!

Dinsdag

Goedemorgen! Floris is weer druk met zijn boekjes.

Klaarmaken voor een nieuwe dag!

Normaal werk ik op dinsdag de hele dag thuis, maar vanmorgen geef ik samen met een collega een presentatie op locatie. Floris gaat daarom een ochtendje naar oma en opa.

Daarna haal ik hem snel weer op en gebruik ik mijn pauze voor wat snelle boodschappen. Dan hebben we die ook weer in huis. De rest van de middag werk ik weer thuis.

Voor het slapen gaan, moeten alle autootjes even op een rij worden gezet.

Woensdag

De ochtend is druk en staat vooral in het teken van het huishouden. Zodra Milan naar school is, maak ik de wc en badkamer schoon, doe ik heel veel was, kook ik een pan soep, verzorg ik alle plantjes en stofzuig en dweil ik de beneden verdieping. Daarna gaan we even weg.

Ik moet even wat ophalen op mijn werk. Floris vindt vooral de bureaustoel leuk en laat ik zich graag ronddraaien door mijn collega Demi.

Daarna rijden we even door naar Waddinxveen voor wat boodschappen en cadeautjes.

Halen en brengen naar de musicalles. Gelukkig kan dat weer binnen en ik geniet buiten even van het zonnetje dat door is gekomen.

In de avond lever ik nog drie opdrachten in voor Mamablogger, maar daardoor blijft de was liggen. Voor we gaan slapen, vouw ik die nog even weg. Scheelt morgenochtend weer.

Wat een prachtige lukt! Welterusten!

Donderdag

Floris naar school brengen, maar we zijn nog wat vroeg. We wachten nog heel even in de auto.

Even naar de Sligro om Celebrations te halen voor mijn werk. Dit is nog niet alles, want we gaan deze verdelen over de locaties.

De rest van de dag werk ik thuis.

Ik werk in een klein team en we zien elkaar nauwelijks meer tegelijk dus hebben we een uitje gepland. We pakken een terrasje!

En hebben te gek vervoer! Dit busje is de afgelopen week langs alle locaties gegaan om medewerkers te trakteren op lekkere smoothies en wij mogen hem vanavond meenemen! Het was even gezellig en wat hebben we gelachen in dit busje.

Vrijdag

De enige foto die ik vandaag maak is van dit huis in de steigers. Twee dagen geleden lag er alleen nog een betonnen vloer en nu staat er gewoon een heel huis, echt bizar!

Zaterdag

De boodschappen worden bezorgd en even later staat onze kapster voor de deur om de jongens te knippen.

Ik ga de stad in voor mijn nagels en wenkbrauwen en en haal nog even wat boodschapjes. Zo haal ik hier een cadeaubon voor onze lieve oude buurtjes waar we maandag heen gaan.

We kunnen weer drie weken vooruit!

Chaos in de garage! Voorheen liep ik vanuit de stad naar huis, nu doen we er wat langer over haha.

Eenmaal thuis duurt het niet lang voor mijn ouders komen om te eten. We bestellen wat lekkere dingetjes waaronder deze nacho’s.

Zondag

Dit is rond 7.15 uur ’s morgens op zolder. Ik ben vroeg aan het werk omdat we straks nog even weg willen en ik een mega verzamelblog met cadeautjes voor de juf of meester wil maken. Deze komt overigens morgen (dinsdag) online.

Rond 11.00 uur vertrekken we naar Scheveningen. Tijd geleden dat we daar geweest zijn! Floris en ik gaan samen in de draaimolen, ik weet niet wie van ons er het meest van genoot ☺️.

Terrasje met zijn viertjes!

Legoland Scheveningen zal binnenkort wel open gaan, daar hebben we zin in! Hierna lopen we nog een stuk en daarna rijden we snel naar huis om even later weer naar de zevende verjaardag van ons vriendje Phillon te gaan!

Om daarna weer door te rijden naar mijn ouders. Voor het eerst sinds weken eten we daar weer een keer!

Dit was onze week weer! Ik wens jullie allemaal een fijne, nieuwe week toe en geniet van deze extra vrije dag.

liefs

 

 

 

MDAMDA

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *