Home + Diary | Winkelafspraken, een nieuwe kamer voor Floris en gezellige visite

Diary | Winkelafspraken, een nieuwe kamer voor Floris en gezellige visite

Afgelopen week stond in het teken van de nieuwe kamer van Floris. We maakten winkelafspraken en gingen vol goede moed aan de slag. Toch gebeurde er nog meer en ik neem je uitgebreid mee. Kijk je weer gezellig mee naar onze week?

Maandag

Tweede Paasdag, dus we hebben nog een extra dag vrij. ’s Morgens ben ik vooral bezig voor Mamablogger. Er moeten maar liefst zeven (!) opdrachten worden geschreven naast de reguliere artikelen. Ik schrijf er in de ochtend vijf: drie gewone en twee opdrachten. Het begin is er 💪🏻.

In de middag hebben we een klein uitje: we gaan naar Hype Pop-up in Delft voor kussens (gemaakt van handgeknoopte Perzische tapijten) en we zoeken een kleed uit voor de nieuwe kamer van Floris.

Eenmaal thuis is het bankje wit! Bizar eigenlijk, afgelopen woensdag dronken we zonder jas een milkshake op de Markt en nu hagelt het.

En het begint ook nog eens flink te sneeuwen! Wat een gekke gewaarwording op deze Tweede Paasdag. ’s Avond eten we bij mijn ouders en ondertussen werk ik hard aan de opdrachten en de was. Aan het einde van de avond hoef ik nog maar één samenwerking te schrijven.

Dinsdag

’s Morgens vroeg nog even aan de slag met die laatste opdracht. Ik maak een goed begin, dan kan ik deze vanavond af maken.

Ik maak het ontbijt en doe de jaloezieën open, het sneeuwt en deze sneeuw blijft zelfs liggen! April doet inderdaad wat ‘ie wil…

Ik ga aan het werk en Floris kijkt naar een filmpje op de tablet met wat aardbeien. So far, so good totdat ik wat overleggen in moet…

Tijdens ieder overleg vandaag haalt Floris fratsen uit. Super slim, want ik kan niet zoveel 😅. We beginnen met deze klei…

Er worden bloemen van collega’s bezorgd voor het maken van de borrelplank van laatst.

En er komt een vrachtwagen voor gereden met daarin het nieuwe Stokke Sleepi bed voor Floris. Deze hebben we gekregen van Stokke. We gaan beginnen aan de nieuwe kamer van Floris!

Dit kamertje komt dus te koop.

Milan ophalen van school is blijkbaar heel vermoeiend haha.

’s Avonds spelen we nog even winkeltje en daarna is het voor deze kleine man tijd om naar bed te gaan.

Woensdag

Ik heb een winkelafspraak gemaakt bij Xenos en HEMA om wat spulletjes te shoppen voor de nieuwe kamer van Floris. We gaan samen op pad nadat we Milan naar school hebben gebracht en komen met een volle kofferbak weer thuis.

Het is slecht weer ’s middags dus ik besluit alvast aan de slag te gaan met zijn afscheidstraktaties. Binnenkort laat ik deze uitgebreid zien en vertel ik alles over de gedachte erachter.

’s Avonds heb ik een winkelafspraak bij de Karwei voor de verf en alle benodigdheden. Ik vind het lastig om een echt mooie kleur terracotta/roestbruin te vinden, maar met behulp van de medewerkers lukt het! En hoe handig is deze tas van Studio Noos? Echt alles past erin! Heb mijzelf deze vorige week cadeau gedaan en wat is ‘ie fijn!

Donderdag

Bij Karwei vond ik deze toekan knuffel, deze neem ik mee voor de jongens met een knipoog naar ons favoriete hotel, dat toevallig ook een Van Der Valk is. Floris is in ieder geval fan.

Thuiswerken is vooral handig als er pakketjes komen haha. Dit is de nieuwe kledingkast voor Floris.

’s Middags komt een collega bij mij werken, wel net zo gezellig en verder maak ik geen foto’s meer.

Vrijdag

Ik krijg het op mijn heupen en besluit al vroeg om de kasten van Floris leeg te halen en spullen weg te zetten. Ben je net verhuisd, heb je alsnog een hoop rommel 😅. Ik stal een deel op de kamer van Milan en op onze slaapkamer.

Ik wil zo graag door, maar dat kan niet, want ik moet gewoon werken. Ik breng de jongens naar school en omdat we vroeg zijn heb ik tijd om weer even te genieten van deze mooie plaatjes.

Koffie halen met mijn manager. Lekker zo’n wandeling tussendoor!

De jongens eten bij opa en oma en wij halen, heel ongezond even een patatje, we willen vanavond namelijk al aan de slag met de kamer van Floris.

De meubels worden morgen opgehaald en zetten we aan één kant. Daarna plak ik alles af aan de andere kant en kan ik beginnen met het verven van de muur.

Dat gaat al goed en gelukkig is de kleur echt mooi!

Net voor het echt donker is ben ik klaar. Ik loop alles nog na met de zaklamp van mijn telefoon om te voorkomen dat er nog witte plekjes zitten. Daarna is het afwachten hoe die droogt.

Zaterdag

Wauw, wat is ‘ie mooi opgedroogd! Al het tape wordt verwijderd en dan ziet het er heel strak uit bij de plinten en het stopcontact, ik houd ervan haha!

De meubels worden opgehaald terwijl de kapster er is en Patrick gaat daarna aan de slag met de andere muur. Ik vond deze kleur zo spannend, maar ik vind hem echt mooi.

Milan speelt buiten en ik neem Floris mee naar de stad zodat Patrick verder kan gaan. Ik laat mijn nagels en wenkbrauwen doen (vooral dat laatste was hard nodig haha), haal wat lekkers voor de lunch morgen en koop een plantje voor Floris’ kamer.

’s Middags heb ik een afspraak bij Kwantum. Gisteren heb je al kunnen lezen over de plantenstandaard die we hebben omgedoopt tot boekenrekje. Ook spotte ik deze wekkers voor maar €2,50. Een leuke tip als juffenbedankje aan het einde van het schooljaar met de tekst: ‘de wekker hoeft niet meer worden gezet, want het is zomervakantie!’ of ‘het is tijd voor vakantie’.

Deze bloemen worden bezorgd namens mijn stiefzus, superlief!

Zondag

Cadeautje inpakken. Ik kan dit de hele dag wel doen!

Uitgebreide lunch met vrienden, gezellig! Lang geleden dat we zo’n uitgebreide, gedekte tafel hadden.

’s Avonds eten we asperges bij mijn ouders, zo onwijs lekker. Ik houd echt van asperges!

Dat was onze week. Komende week wordt als het goed is wat rustiger wat betreft afspraken, dat is ook weleens fijn haha. Fijne week!

liefs

 

 

 

EreadersEreaders

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *