Home + Kinderkamertip | De rotan plantenstandaard van Kwantum als boekenrekje!

Kinderkamertip | De rotan plantenstandaard van Kwantum als boekenrekje!

Gisteren gaven we de kamer van Floris een totale make-over (binnenkort het moodboard en de voor- en na foto’s). Toen ik gisteren zijn reactie op zijn nieuwe kamer liet zien op Instagram werd mijn inbox overspoeld met vragen over zijn boekenrekje. Het toeval wil dat we eigenlijk een ander kastje hebben gekocht voor boeken en speelgoed, maar het blijkt dat deze uit Spanje moet komen. Ook hadden we ons niet goed ingelezen over deze webshop en het is nog maar de vraag of we dat kastje überhaupt binnen gaan krijgen, want de recensies waren niet best. Om toch alvast het één en ander op te kunnen bergen, maakte ik gisteren een afspraak bij Kwantum. Hoewel ik op zoek was naar een grote mand, zag ik een te gekke rotan plantenstandaard. Deze zou perfect zijn als boekenrekje!

Plantenstandaard van Kwantum wordt boekenrekje

De plantenstandaard ging mee in het karretje en uiteindelijk vond ik ook nog een leuke mand voor de knuffels. Toch is de standaard mijn favoriet. En die van Floris ook. Op mijn Instagram Stories zie je zijn reactie op zijn kamer en de kamer was mooi, maar zijn boekjes waren nog mooier haha. Terwijl ik dit nu op zolder typ, is Floris ook net met Milan naar boven gekomen om boekjes te lezen. Ik kan ze nu horen en het is zo leuk! Hij was echt toe aan een nieuwe kamer, waar ruimte is voor zijn spulletjes.

Weer terug naar het boekenrekje: het gaat dus om deze plantenstandaard van Kwantum. De afmetingen zijn als volgt: 55 x 24 x 62 cm (lxbxh). De standaard kost €29,- Hier passen heel wat boeken in!

 

 

Zijn nieuwe kleed ligt ervoor zodat hij ook op zijn kleed lekker kan zitten en liggen om te “lezen”. Naast het rekje staat een rotan stoeltje zodat het een gezellig zithoekje is geworden. De vlaggetjes hebben we er overigens zelf aan gehangen en zijn van HEMA. De slinger is langer, maar ik heb er een stuk vanaf geknipt. Wat betreft alle andere accessoires en de kleuren verf op de muur, dat neem ik binnenkort allemaal mee in de blogpost over zijn gehele nieuwe kamer.

We merken nu al dat het uitnodigt om boekjes te pakken en te lezen. Mocht je ook zo’n standaard willen, in het filiaal in Gouda stonden er gisteren nog maar twee waarvan ik er één kocht. Mocht je geen tijd hebben om naar de winkel te gaan of misgrijpen, dan is ‘ie online te bestellen.

Wat vind jij van ons boekenrek?

liefs

 

 

 

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

  1. Christine
    12 april 2021 / 05:55

    Wat een supercool rekje!! Denk dat het ook fantastisch dienst zou doen voor mijn poppenmoedertje om haar twee poppen ieder aan een kant onder 1 dekentje in te leggen 😅