Home + Diary | Weer opgestart, wandelen, 12,5 jaar getrouwd en Bounce Valley

Diary | Weer opgestart, wandelen, 12,5 jaar getrouwd en Bounce Valley

Zo, we zijn weer opgestart! De kinderen zijn weer naar school en ik heb het wandelen weer opgepakt. Maar dit was ook de week waarin Patrick en ik 12,5 jaar getrouwd waren. We werden onverwacht enorm verwend en verrast. Verder had ik een champagne ontbijt op mijn werk en gingen we afgelopen weekend naar Bounce Valley en FunZone voor de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! We zijn weer op kantoor. Ik ben op de fiets en wat verveelt dit weer toch snel.

Als ik na vijven thuis kom wachten er twee verrassingen. Floris heeft met opa mijn werkkamer versierd omdat ik eind deze maand jarig ben ?. Dan ben ik extra lang feestelijk zegt hij. En hij heeft gelijk, je moet zelf de slingers ophangen! Ook krijgen we van mijn ouders alvast een mooie bos bloemen omdat we aanstaande donderdag 12,5 jaar getrouwd zijn.

’s Avonds zitten we klaar voor ‘de Verhulstjes’. Heerlijke tv is dat!

Dinsdag

Vanmorgen werk ik op kantoor en in de middag thuis. Ik krijg nog wat telefoontjes waarna Floris zo naar boven komt en zegt “mama, ik krijg ook telefoontjes”. Kon niet anders dan dit koppie zo op de foto te zetten. Het is slecht weer en Milan is met een vriendje aan het gamen. Best gezellig zo!

Overgooien met de ballon die hij kreeg bij een traktatie. Lol dat ‘ie had!

Woensdag

Vroege wandeling naar school.

En daarna met Chantal bij de Reeuwijkse Plassen. Goed begin van de dag!

Onderweg naar huis haal ik nog wat boodschappen. Val een beetje van mijn geloof door bij de Plus boodschappen te doen, maar de Appie in de wijk wordt verbouwd én bij de Plus hebben ze de de lekkere proteïne chocolademousse. Daarna meteen weer door en aan het werk voor mijn werkgever.

Komend weekend hebben we twee verjaardagen. Ik pak alvast de cadeautjes in.

Donderdag

Wij zijn vandaag, op de 12e, 12,5 jaar getrouwd! Een mooie mijlpaal! Vandaag vieren we dat niet echt, maar we worden zeker niet vergeten.

Maar eerst gaan we aan het werk. Op mijn werk hebben we een champagneontbijt georganiseerd om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden.

’s Middags werk ik thuis en ik had de hoop tussen de buiten door naar huis te kunnen fietsen. Dat is niet gelukt… ? Ik hang mijn jas snel uit boven de deurmat en zelfs mijn shirt is nat. Eerst snel de jongens ophalen met de auto (en een andere jas aan) en daarna omkleden.

Eenmaal omgekleed en lekker aan het werk, gaat de deurbel. Mijn broer staat voor de deur met een cadeau en een prachtige bos bloemen namens Patrick. Als mijn broer net weg is, gaat even later weer de voordeur. Dat blijkt mijn zus te zijn met een bos bloemen. Ook ligt er nog een kaartje op de deurmat van vrienden. En als Milan en ik ’s avonds een pakketje ophalen en weer thuiskomen, is Chantal er om ons te feliciteren met allemaal gezellige voorjaarsbollen. Van mijn ouders hadden we al een mooie bos bloemen gekregen. Ontzettend lief allemaal!

Vrijdag

Op kantoor en zodra ik binnenkom neem ik altijd een latte mee naar boven.

En als er iets te vieren valt binnen het team, dan doen we dat ook. Collega Lotte is 20 geworden en ik krijg van mijn collega’s nog een lief pakketje omdat we 12,5 jaar getrouwd zijn. Wat een geluk om hier te mogen werken!

Zaterdag

We hebben vandaag twee jarigen in de familie. ’s Middags gaan we naar de eerste verjaardag, maar Floris is wat stilletjes, ziet wit en is moe. Ik blijf daarom met hem thuis en kan helaas niet mee naar de verjaardag ’s avonds.

Pat en Milan gaan wel, maar voor ze gaan kijken wij met zijn drieën naar het nieuwe seizoen van ‘De Drop’ van StukTV. Floris ligt inmiddels op bed.

Zondag

Omdat Floris vorige week zijn eerste tandje wisselde kreeg hij van By Bineke een heel mooi tandendoosje met zijn naam erop. Hij is er zo ontzettend trots op! Heel erg leuk om cadeau te geven, leuk voor later!

En we gaan weer op pad voor de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test. Dit keer gaan we naar Bounce Valley en FunZone in Zoetermeer. De verslagen volgen later op de blog.

De rest van de middag doen we niets meer. Ik maak deze diary af en werk vooruit. Verder rommelen we in huis: stofzuigen, dweilen, de wasmachine reinigen etc. Wij zijn weer klaar voor een nieuwe week, maak er een mooie van!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *