Home + Diary tot en met vrijdag | Toch nog niet op vakantie…

Diary tot en met vrijdag | Toch nog niet op vakantie…

Als alles volgens planning was verlopen, hadden we as we speak genoten van een heerlijke vakantie op Rhodos. Het mocht helaas niet zo zijn vanwege de bosbranden. In eerste instantie was er nog hoop, want wij zouden in het noorden van het eiland zitten, ver van de branden vandaan. Maar wilden we dat risico wel nemen? En konden we onze plek niet beter afstaan aan mensen die het echt nodig hadden daar? Later werd duidelijk dat onze vlucht sowieso gecanceld zou worden en hebben we onze vakantie omgeboekt. Dat betekende dat we later op vakantie zouden gaan. Gelukkig kon dat en hebben we er met elkaar alsnog een fijne week van gemaakt!

Maandag

Aangezien we nog niet op vakantie gaan, genieten we van de leuke dingen die we ook kunnen doen. Zoals naar de film gaan bijvoorbeeld. We gaan naar de nieuwe Disneyfilm ‘Elemental’ en wat is ‘ie leuk! Aanrader voor een regenachtige dag tijdens deze vakantie. Milan was overigens ook mee hoor, maar die wil niet zo vaak meer op de foto. Helemaal prima natuurlijk.

Dinsdag

De jongens logeren bij opa en oma en Pat en ik besluiten daarom al vroeg een lekkere wandeling te maken. Zo’n mooie plek en zo dichtbij. We komen een klein kikkertje tegen en natuurlijk de schapen. En morgen zijn we alweer 19 jaar samen. De tijd vliegt!

De jongens zijn opgehaald en Floris mag een deel van zijn spaargeld uitgeven aan LEGO. Eenmaal thuis begint hij meteen met bouwen. Hij is er helemaal druk mee.

Bij Zeeman kom ik dit superleuke vestje tegen. Deze is leuk voor zover jongens als meisjes en kosten €14,99. Het was dat ik hem van Pat niet mocht kopen, anders was ‘ie zeker meegegaan 😉

In de middag rommelen we thuis. Milan met vrienden, Floris met zijn LEGO en Pat en ik halen onkruid weg. Ook snoeit Pat de uitgebloeide lavendel alvast. Dan is dat alvast gedaan voor we met vakantie gaan.

Woensdag

We gaan met de jongens naar Jumpsquare. Kunnen ze even lekker uitrazen.

Daarna gaan we met mijn ouders lunchen bij Loetje in Reeuwijk om hun trouwdag te vieren.

Donderdag

Het is slecht weer dus we besluiten op pad te gaan. We gaan voor het eerst naar Avonturia in Den Haag en wat is dat leuk! We zijn er een paar uurtjes uit en hebben er lekker geluncht. Tip voor deze druilerige vakantie 😉 Op de feed van mijn Instagram vind je een uitgebreid verslag van dit leuke uitje.

Eenmaal thuis doen we niet veel meer. Filmpje kijken, lezen, bloggen… Daar is het vakantie voor!

Floris is in oktober jarig en wil graag een Dolfje Weerwolfje traktatie en taart. Voor de traktatie heb ik al het één en ander gekocht, maar ik zocht er nog wat bij. Uiteindelijk vond ik deze brilletjes op Amazon. Dat past goed bij Dolfje! Ik bestelde 30 stuks en omdat Floris nog jarig is voor Halloween denk ik dat de kinderen ze ook goed kunnen gebruiken voor Halloween.

Vrijdag

Vandaag blijven we lekker thuis en rommelen we lekker in en rond het huis. Ik rond nog wat samenwerkingen af voor de vakantie en wijzig de blogplanning weer een beetje omdat alles totaal anders verloopt deze vakantie. Verder doen we zo min mogelijk vandaag.

Dit was een korte diary, maar komende week hopen we alsnog van een heerlijke vakantie te genieten op Kos. Uiteraard volgt daar ook een uitgebreid verslag van 🙂 Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *