Home + Diary | Stormschade en Patrick is jarig!

Diary | Stormschade en Patrick is jarig!

Het was weer een overvolle week. Ik heb weer een volle week gewerkt, ook wij hadden stormschade, we moesten naar het consultatiebureau en Patrick was zaterdag jarig. Kijk je mee?

Maandag

Goodmorning! Tijd voor een nieuwe werkweek! Ik breng Floris eerst bij oma en breng daarna Milan naar school. De rest van de dag vergeet ik foto’s te maken. Begint al goed 😉 Nee hoor, gelukkig haal ik de rest van de week de schade flink in.

Dinsdag

Dit schatje heeft gewoon door geslapen! Alleen was ik die nacht niet zo lekker dus dat was wel even balen.

Ik moet de hele dag werken en heb hier nog een leuke afspraak. Daarna fiets ik weer terug naar kantoor en werk ik nog een uurtje door. Om 17.00 uur fiets ik snel naar huis, want ik heb mijn jongetjes gemist!

Woensdag

Woensdag is croissantjes dag! Deze van Bakker Bart kruimelen niet ? Ik haal ze iedere woensdagochtend als ik Milan naar school heb gebracht en naar mijn werk fiets. Onderweg stop ik dus bij de bakker en haal ze ook meteen voor Patrick zodat hij ze de volgende dag mee kan nemen naar zijn werk.

Floris zit gezellig bij ons aan tafel als wij eten.

Patrick komt vroeg thuis en dat is fijn, want dat betekent dat ik samen met Milan naar de musicalles kan en Floris niet mee hoef te nemen. De les duurt een uur en samen met andere moeders wachten wij altijd in de wachtruimte. Gezellig kletsen met een kopje thee. Dit is vaak het eerste moment in de week dat ik even helemaal bij kom haha.

’s Avonds racen Milan en Patrick weer door naar de zwemles. Drukke dag!

Donderdag

Die dag staat in het teken van de storm. Ik maak dan ook weinig foto’s, want ik heb de hele dag gewerkt. Op de fiets had ik beide handen nodig om vooruit te komen dus ook daar kon ik geen foto van maken. Eenmaal thuis denken we geen schade te hebben, maar rond 21.00 uur belt de buurman aan. Een aantal van zijn dakpannen en nokken zijn op ons dak gevallen en we hebben toch wel wat schade.

diary_mamabloger_marisca_persoonlijk_verjaardag_stormschade_dagboek_foto's_

Vijf dakpannen zijn volledig kapot en dat moeten we snel repareren anders krijgen we flinke lekkage. Gelukkig is Patrick de dag erna vrij…

Vrijdag

Patrick gaat al vroeg het dak op en ik breng samen met Floris Milan naar school. Kijk eens wat een mooie lucht!

Als Floris en ik naar huis lopen, klets ik nog wat met een moeder van school en zodra ik thuis kom, heeft Pat het dak al gerepareerd. Gelukkig hadden we precies genoeg dakpannen!

Daarna rijden we snel door naar het consultatiebureau. Gelukkig was alles goed! Kijk dit koppie nou!

Ik kijk Over mijn Lijk nog even terug en wat heb ik gehuild. Zoveel jonge mensen die afscheid moeten nemen van het leven, wat is dat oneerlijk.

Daarna sjees ik van hot naar her. Naar de apotheek voor medicijnen voor Pat en Floris, naar de stad voor een cadeautje voor Pat, naar het ziekenhuis, want mijn (stief)vader kan opeens niet meer lopen en moet voor mri van zijn knie, weer naar de stad omdat ik nog steeds geen cadeautje heb en weer terug naar het ziekenhuis.

Pat is ondertussen bij Milan op school om te helpen met de techniekles. Daarom was hij ook vrij. Een drukke, volle dag, maar we hebben het weer gered!

Zaterdag

Hieperdepiep hoera, want Patrick is jarig! Milan wilde zijn papa graag en ontbijtje op bed geven mét een bloemetje in een vaasje. Zo lief! Daar moest ik vrijdag wel weer extra voor naar de stad, maar dat doen we gewoon want het idee was superschattig. Omdat de tv aan stond en Milan bewoog is de foto ontzettend slecht, sorry! Ik heb op Instagram er nog wat van geprobeerd te maken met een filtertje dus uiteindelijk was dit de beste foto.

’s Middags heeft Milan nog een feestje van een vriendje en ik krijg deze foto van zijn moeder. Wij zijn met zijn drietjes en rijden nog even naar de Action en Hallo voor nog iets leuks op onze nieuwe plank áchter de bank. Morgen komt daar de DIY van online.

Vraag me niet hoe, maar het lukt mij deze dag ook nog om bijna 1500(!) blogjes opnieuw te categoriseren. Alles is nu veel overzichtelijker ingedeeld en dus gemakkelijker te vinden.

’s Avonds krijgen we nog wat naaste familie op visite en verder hebben we niemand uitgenodigd. We vonden het wel even lekker zo. Ik maak de rest van de dag geen foto’s meer.

Zondag

We blijven nog wat langer in bed liggen en eten daarna ons vaste ontbijtje voor de zondag met gekookte eitjes, mini afbakbroodjes en verse sap!

Daarna rijden we naar de Gamma in Woerden omdat we een mooie poef hebben gezien die we graag willen hebben en ze hier in Gouda niet meer op voorraad hebben. Als we daar aankomen blijkt de informatie op de website niet te kloppen en ze hebben het goede formaat niet meer. Balen! Daar bellen we het filiaal in Alphen en daar hebben ze ze nog wel. We rijden erheen en ja hoor, ze hebben daar de grote nog wel! We kiezen voor de bruine leren, want we willen ook graag zo’n bank dus daar houden we rekening mee.

Daarna nemen Milan en ik nog een vlog op over de nieuwe LOL Pets ballen en werk ik nog wat. Dan zit ook deze week er echt weer op…

Dit was onze week! Hoop dat je het leuk vond om mee te kijken. Tot de volgende diary!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *