Home + Diary | Presentatie geven, nieuw bed voor Floris en kermis

Diary | Presentatie geven, nieuw bed voor Floris en kermis

Goedemorgen! Het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe diary. Mijn dagboek die soms best eens van pas komt haha. Afgelopen week was het vooral erg druk op het werk, maar ik had ook mijn derde hypnose sessie, ik gaf een presentatie aan collega’s, we gingen naar het tuincentrum en de kermis. Kortom, de week vloog weer voorbij en er gebeurde van alles. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Het is momenteel onwijs druk op het werk. Er lopen veel projecten en er staan events op de planning, het lijkt wel alsof alles momenteel tegelijk komt. Dit zijn dan ook de enige foto’s die ik vandaag maak als ik naar huis toe ga. En uiteraard gaat de brug net open als ik eraan kom. Ach, we staan lekker in het zonnetje 🙂

Dinsdag

Na een ochtend op kantoor, zit ik nu weer op het schoolplein om Floris op te halen. Daarna werk ik thuis tot 17.00 uur.

Omdat ik om 18.00 uur mijn collega’s moet ophalen heb ik tussendoor maar een uurtje. Als Pat dan ook nog eens belt dat hij later is en het eten ook nog niet klaar staat, heb ik wel even stress, want ondertussen ben ik nog 1001 dingen aan het doen voor het werk. Uiteindelijk besluit ik een pan soep te koken en terwijl die staat te pruttelen en ik af en toe roer, werk ik maar even beneden. Als de soep rond 17.00 uur klaar is en het stokbrood uit de oven komt, komt Pat ook net thuis. We eten en ik stap daarna meteen weer in de auto.

We geven op één van onze locaties een presentatie aan drie verschillende groepen over ons intranet. Superleuk om te doen! Rond 21.15 uur stap ik moe maar voldaan weer binnen. Wat ik wel lastig vond was dat er vanavond ook een informatie avond was op school. Deze zou eigenlijk op woensdag zijn, maar werd vorige week opeens verzet naar de dinsdag en mijn werk stond al gepland. Ook hadden we geen oppas dus we konden er simpelweg niet heen. Dat zijn dan wel dingen die ik lastig vind, omdat ik eigenlijk nooit ’s avonds hoef te werken en dan valt het nu opeens samen. Gelukkig was het voor school geen probleem, maar mijn ‘mom guilt‘ stak wel de kop op.

Woensdag

We krijgen dit overzicht met open dagen van middelbare scholen. Het gaat nu toch echt gebeuren!

Ik ben vandaag vrij en heb mijn derde hypnose sessie. Daarna ga ik naar de stad en struin ik in mijn eentje de winkels af. Dat was lang geleden! Ik shop Halloween lolly’s voor de jongens, crackers voor mijzelf (verschil moet er zijn haha) en shop andere dingen waaronder ballonnen en kaarsen voor de verjaardagen van de jongens.

En terwijl we voor Milan op zoek gaan naar een nieuwe school, koop ik dit voor Floris. Hij wil al schrijven en leren klokkijken dus we gaan met hem oefenen.

Daarna mag ik weer voor mijn nagels. Ik kies voor de donkerblauwe herfstkleur naast de gouden op deze kaart.

De middag is druk, maar ’s avonds ga ik met Chantal naar Soof 3. Ondanks het zware onderwerp van deze film, is de film zeker een aanrader. Goeie foto ook haha.

Donderdag

Floris krijgt een nieuw bed en deze wordt vandaag bezorgd. Ik werk thuis terwijl ik wacht.

Ondertussen komen deze ook binnen. Wat zijn ze toch gaaf! ? De rest van de dag ben ik druk aan het werk, ’s avonds nog heel even voor Mamablogger en daarna kruip ik, naast Pat, met een kop thee en een boek op de bank.

Vrijdag

Nog even snel een wasje ophangen voor we naar school en naar he werk fietsen.

Onderweg naar het werk. Ook vandaag belooft weer een heel drukke dag te worden!

Zaterdag

We zijn enorm vroeg wakker (al is dat wel normaal hier haha), want we hebben veel dingen te doen. De kapster komt om 8.00 uur en voor die tijd verwachten we de boodschappen nog. Ik doe ondertussen de administratie (doe ik altijd één keer per maand) en doe meteen de BTW-aangifte. Gelijk betalen en het voelt goed dat alweer afgerond te hebben. Ondertussen komen de boodschappen en daarna haalt Pat het oude bed van Floris uit elkaar. Hij gaat meteen door met het nieuwe bed en wat is ‘ie leuk!

Om 8.00 uur staat kapster Manon voor de deur. We gaan lekker vlot vandaag haha.

Nadat Manon weg is gaan Milan en ik aardappels halen, maar we gaan ook even shoppen voor Floris. Hij heeft een nieuw matras en hoeslakens nodig. Hij krijgt het oude dekbed van Milan met de overtreksets, maar we vinden het leuk toch nog een nieuwe set te kopen. Als we terugkomen moeten we vrijwel meteen weer door naar de kleutergym. Pat gaat ondertussen verder met Floris’ kamer.

Als Floris weer thuis is en we hebben geluncht, wordt het oude bed van Floris opgehaald door mensen uit Amsterdam. Als zij weg zijn, stappen wij ook in de auto. We gaan naar tuincentrum De Bosrand in Wassenaar voor een hanger van Vondels en ze hebben er een hele hoek vol met Vondels. Je kunt wel zien dat ik daar heel gelukkig van word haha.

Eenmaal thuis zijn mijn ouders er, want die komen eten. Wat een heerlijke dag!

Zondag

Om 8.00 uur staat mijn oude buuf voor de deur voor een wandeling. Nog geen uur later (ik maakte de laatste foto wel later), hebben we bijna 4,3 kilometer gelopen. Gezellig én een goed begin van de dag!

 

In de middag doen we een rondje over de kermis en we pakken nog even een terrasje. Daarna eten we bij mijn ouders.

Het was een gezellig weekend! Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad. Alvast een fijne, nieuwe week gewenst!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *