Home + Diary | Patrick jarig, lekker rustig weekje en de Vrienden van Amstel Live!

Diary | Patrick jarig, lekker rustig weekje en de Vrienden van Amstel Live!

Deze week begon met de verjaardag van Patrick en kabbelde daarna rustig voort. Het is eigenlijk best even geleden dat we zo’n rustige week hebben gehad. Toch sloten we deze onverwacht spectaculair af, want Patrick verraste mij met de mededeling dat we naar de Vrienden van Amstel gingen! Hoe gaaf is dat?! Maar zo ver was het nog niet. Er ging nog een hele week aan vooraf…

Maandag

We beginnen met lekker wazige foto’s, want de jongens bouwen hun eigen feestje in ons bed. Ze hebben blijkbaar zin in deze week haha. Daarna Facetimen we met Pat want…

… Die is vandaag jarig! Hij is vandaag 38 geworden en gaat nu wel heel hard richting de 40 😉

Ik moet uiteraard gewoon werken en fiets even nar 17.00 uur naar huis. Tijd om hem echt te feliciteren.

Eenmaal thuis vertelt Milan over de vier (!) toetsen die hij vandaag had: twee Cito’s, een leestoets en de toets verkeer waar hij afgelopen week voor heeft geleerd. De juf kijkt de verkeerstoetsen meteen na en dan blijkt dat hij het goed heeft geleerd, want hij komt thuis met een 9. Verder heeft hij nog een leestoets gehad en is hij nu weer bezig met zijn huiswerk. Ik vind het best veel op één dag, zeker op die leeftijd.

Ook vertelt hij dat ze tussen de toetsen door Just Dance hebben gedaan in de klas. Dat wil hij thuis uiteraard even laten zien.

En dan is het tijd voor taart! Pat heeft lekkere gebakjes gehaald, heerlijk!

Dinsdag

Goedemorgen! Het is nog donker en mistig als we Floris naar opa en oma brengen. Daarna breng ik Milan naar school en fiets ik zelf weer snel naar kantoor. We hebben een drukke dag voor de boeg!

De boodschappen worden bezorgd en ik had onder andere haarlak besteld. Er was niet veel keuze dus ik koos voor een haarlak van ongeveer €3,-. Als Pat de boodschappen uitpakt ziet hij hoe klein de spuitbus is. Ik vind het wel erg veel geld voor zo’n kleine bus.

Woensdag

Als Floris en ik Milan naar school hebben gebracht, fietsen we naar de stad. Even croissantjes halen voor tussen de middag. Eenmaal thuis werk ik snel nog een was weg, maak ik een pan soep en zet ik de lunch alvast klaar. Daarna snel weer door…

… Want ik heb met Chantal afgesproken in De Chocoladefabriek. Tijd om even bij te kletsen! Floris is uiteraard ook mee, maar voor hem duurt het op een gegeven moment te lang.

Na de koffie met Chantal fietsen Floris en ik weer terug naar de stad omdat ik wat ben vergeten te kopen. Daarna rijden we naar school om Milan op te halen. Vervolgens is het tijd voor de lunch, de rest van het huishouden én natuurlijk weer de musicalles.

Als Milan bij de musical is rijd ik snel weer naar huis om alvast aan een nieuw artikel te beginnen.

Floris is het ondertussen ook zat en kruipt gezellig naast mij op de bank.

Na het eten vertrekken Pat en Milan naar het zwembad en Floris en ik creëren ons eigen zwembad 🙂

Donderdag

In de ochtend werk ik thuis, maar het is hectisch. Met een opstandige peuter naast me voer ik telefonisch overleg met collega’s en ondertussen is een meneer bezig een slimme meter te plaatsen waardoor we uiteindelijk 1,5 uur geen stroom hebben. Wat een chaos, maar het is weer gelukt.

De makelaar komt vanmiddag even langs en ik wil nog wat voor hen kopen omdat ze de afgelopen 10 jaar zo ontzettend met ons hebben meegedacht. Ik haal chocolade voor alle dames die er werken (het is een echt vrouwenkantoor) en daarna rijden we naar school om Milan op te halen. Hij gaat echter met een vriendje mee dus ik krijg alleen zijn rugzak mee.

De makelaar komt langs en na al die jaren nemen we afscheid. Het zit erop! Pat is ondertussen ook thuis en ik haal Milan op bij zijn vriendje.

Ondertussen zie ik dit voorbij komen op Facebook. Dank Alpha Makelaardij voor al die jaren!

Vrijdag

De eerste foto van vandaag maak ik tijdens de vrijmibo.

Als de jongens op bed liggen regelt Pat een super verrassing! Hij regelt dat de jongens zondag bij mijn ouders mogen slapen zodat wij voor mijn verjaardag naar de Vrienden van Amstel LIVE kunnen. Hoe gaaf is dat?!

Zaterdag

Patrick heeft voor zijn verjaardag een bon gekregen zodat we lekker kunnen gaan lunchen. Heerlijk!

Daarna nog even naar de markt voor wat boodschappen.

Milan wordt plots niet lekker. Daarom brengen we de rest van de middag door op de bank. Ik kruip bij Milan onder het plaid verder doen we niet veel meer. Ik blog en lees wat en zorg ondertussen voor Milan.

Daarna rijd ik even naar de supermarkt en neem voor de jongens lekkere chipjes mee. Milan heeft niet zoveel trek, maar Floris is er erg blij mee ?

’s Avonds wil Milan een spelletje doen. Prima! We besluiten een potje te dammen en ik word gigantisch ingemaakt.

Zondag

Ik houd van een schoon en opgeruimd huis en besluit lekker vroeg de ramen te gaan zemen. Ik zeem ze zowel binnen als buiten terwijl Patrick de keuken schoonmaakt en de voorraadkast uitruimt.

We brengen de jongens bij opa en oma en rijden vervolgens naar de Ahoy voor de Vrienden van Amstel. Wat was het gaaf! Een groot feest, de meest te gekke artiesten en gewoon waanzinnig! Eigenlijk geen woorden voor hoe tof dit was.

Geen week is bij ons hetzelfde, dat blijkt maar weer. Deze week ben ik jarig en staan er nog meer leuke dingen op de planning. Dat zien jullie uiteraard weer in de volgende diary!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 27 januari 2020 / 08:47

    Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop van het oude huis! En dat ziet er vooral uit als een lekkere week:)