Home + Diary | Ons appartement in de verkoop en een weekendje weg geboekt

Diary | Ons appartement in de verkoop en een weekendje weg geboekt

Afgelopen week was best een lekker weekje. Ik rondde weer wat opdrachten af voor Mamablogger en deed wat freelance klussen. Er ontstaat weer overzicht én wat meer lucht, want was het druk de afgelopen periode. Wel heel fijn natuurlijk en ik klaag ook zeker niet, maar op een gegeven moment werd het wel heel veel tegelijk. Nu kan ik weer doseren. Verder was het dus een fijne week én boekten we onverwachts een Sinterklaas arrangement in ons favoriete hotel.

Maandag

Nog voor ik begin met het ontbijt, ben ik bezig voor Mamablogger en ik zie tot mijn grote verbazing dat het ’s morgens al heel druk is met bezoekers. Superfijn begin van de week!

Ook deel ik mijn blog voor Squla met jullie. Ik heb helaas een paar maanden niet voor hen kunnen bloggen. Dat had te maken met drukte, ik moest echt even prioriteiten. Uiteindelijk werd ik weer door hen benaderd en ik had er zin in! Je kunt de blog vinden op de website van Squla!

De rest van de dag vergeet ik foto’s te maken, sorry!

Dinsdag

Goedemorgen, tijd voor het ontbijt! Ik drink er verse perensap en verse gemberthee bij 🙂

We lopen weer richting opa en oma om Floris weg te brengen. Daarna rijd ik met Milan naar school en fiets ik weer door naar mijn werk.

Patrick appt “zullen we een patatje halen?”. Ik wilde eigenlijk niet, maar ga toch overstag…

Het is weer drama met het slapen dus zit ik weer bovenaan de trap. Uiteindelijk valt ‘ie na ruim een half uur “trap zitten” in slaap.

Woensdag

Ik kijk ’s morgens op Funda en ja hoor, ons appartement staat erop! Het gaat meteen al goed wat betreft kijkers en we hebben inmiddels acht bezichtigingen gepland staan. Nu nog biedingen 🙂

Alhoewel, er valt een brief van de Postcodeloterij op de mat met een prijs.  We winnen een cadeaubon van de HEMA van €5,-. Ik kan bijna mijn baan opzeggen 😉

Even snel alles pakken, want Floris en ik moeten nog naar de stad.

’s Middags is het weer tijd voor de musicalles.

En ’s avonds voor het zwemmen. Het is kijkles dus ik ga mee en ook mijn moeder komt mee. Milan krijgt nu de komende 12 weken één op één begeleiding van studenten. Ze zijn echt superlief voor hem.

Donderdag

Ik werk vanochtend thuis en Floris is mijn nieuwe office assistent. Ik geef hem maar een vast contract 🙂

Mega druk met werk, maar om 14.30 uur staan we weer op het schoolplein om Milan op te halen.

Eenmaal thuis krijgt Milan de unicorn kruidnoten van het Kruidvat (ze zijn echt heel erg lekker) en rommelen we lekker verder.

Ook vouw ik nog even een wasje weg. Moet ook gebeuren. Pat is die dag heel laat thuis en ik eet samen met de jongens. Verder maak ik geen foto’s meer.

Vrijdag

De eerste foto van vandaag: de vrijdagmiddagborrel 🙂

’s Avonds is het weer tijd voor de sportschool. Even lekker 1,5 uur sporten!

Zaterdag

Floris pakt alvast zijn spullen 😉 Vond dit zo schattig dat ik er even snel een foto van maak.

We gaan in de middag naar de Intratuin in de hoop dat ze nog een partytent hebben. Helaas niet dus rijden we door naar de Gamma. Daar hebben we er wel eentje gevonden. We hebben hem nodig voor Milans kinderfeestje en het is altijd handig er eentje te hebben.

Eenmaal thuis ligt er een mooi boek op de deurmat van Oxfam Novib. Het boek heet “Waar is mijn noedelsoep?!?” Er zit een mooie brief bij met waarom Oxfam Novib dit boek uit heeft gegeven en waarom ik heb opgestuurd heb gekregen. Ik heb hem inmiddels voor gelezen aan Floris en het is een mooi boek met een mooie boodschap. Aanrader dus!

Daarna gaat Pat klussen met mijn zwager en ben ik alleen met de jongens.

Zondag

Ik ben heel vroeg beneden en besluit wat te knutselen aan Mamablogger. De homepage krijgt weer een update en ik publiceer een tweede artikel.

Om 9.00 uur heb ik met vriendinnetje Chantal afgesproken in De Chocoladefabriek.

Rond 11.00 uur rijden we naar GOUDAsfalt om foto’s te maken voor de verjaardagen van de jongens. We maken ieder jaar foto’s en wat zijn we weer tof geworden. Mooier herinneringen voor later.

Daarna rijden we even door naar Action. In de auto zie ik op de Facebookpagina van ons favoriete hotel dat ze een Sinterklaas arrangement hebben tijdens de landelijke intocht, die ook in Apeldoorn is. Het belooft zo gaaf te worden. In de auto boek ik meteen. We hebben er nu al zoveel zin in!

Uitgeteld…

We eten thuis en rijden even door naar Bodegraven om de planten te checken op het graf van mijn vader. Daarna gaan we nog even naar Reeuwijk en eten de jongens een gebakje. Ik doe het niet en houd mij sterk. Met moeite, dat dan weer wel 😉

Dat was onze week weer. Hoe was die van jullie? Ik hoop op weer een fijne week, ook voor jullie natuurlijk!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  23 september 2019 / 05:35

  O wat sterk van dat gebakje!
  Vooral ook omdat het er zo lekker uit ziet, het water loopt me in de mond!
  Heel leuk vooruitzicht zeg, van het ‘Sinterklaashotel’, geniet vast van de voorpret!!

  • 23 september 2019 / 05:48

   Nou, ik moet bekennen dat ik wel een hapje op heb hoor 🙁 Verder vond ik het stiekem ook best sterk van mijzelf haha. Ja, Sinterklaashotel wordt fantastisch denk ik. We hebben er nu al zoveel zin in!

   • Christine
    23 september 2019 / 11:29

    Hardstikke slim!! Juist! ?
    Dank hoef je je bij deze foto nooit af te vragen of het lekker was.. je weet nu hoe het smaakte maar je hebt er niet een portie calorieën voor binnen gekregen waar je drie uur sporten voor nodig hebt om het weer kwijt te geraken ?