Home + Diary | Lekker veel vrij!

Diary | Lekker veel vrij!

De week begon met tweede paasdag en daarna was ik nog twee dagen vrij. Dit voelde als een echte mini vakantie! Ik hoefde dus maar twee dagen te werken en was lekker veel vrij. Dat was genieten! In ieder geval heb ik weer veel foto’s gemaakt van onze afgelopen week. Kijk je mee?

Maandag

Tweede paasdag en we gingen naar de AH buitendag. We waren ook uitgenodigd voor een ander event in Duinrell, maar het weer was niet al te best én we gaan er in de meivakantie al een paar dagen heen op uitnodiging. Hierdoor konden we dus naar de buitendag, ook erg leuk! De eerste boerderij viel erg tegen, maar de tweede was zo ontzettend leuk! Er was een uur ervoor een kalfje geboren, zo mooi!

Op weg naar de tweede boerderij! Milan mocht voorin zitten, dat was natuurlijk feest.

Dit kalfje was echt net geboren, kijk maar naar de placenta bij de moeder. Moeder was overigens nog erg zwak, zo sneu!

Dinsdag

Milan heeft een vrije dag van school vanwege een studiedag. Ik heb ook vrij genomen en we beginnen de dag zo. Heerlijk!

Ik gooi er een wasje in en kom erachter dat de wasmachine gek doet. Sterker nog, hij doet helemaal niks meer! De was zit er nog in net als het water. Ik maak het frontje open, draai wat open en probeer het schoon te maken. Daarna doet hij het weer. Hopen dat dat zo blijft…

Aan het einde van de ochtend ga ik met de jongens op stap. Ik moet tanken (en ben echt een nerd in precisie tanken haha) en rijd daarna door naar Bodegraven om het graf van mijn vader een beetje gezellig te maken. De volgende keer ga ik de buxus snoeien en de steen schoonmaken. Heeft iemand nog een tip hoe je deze goed kan schoonmaken?

In de middag gaan we naar de stad en Milan wil graag een bosje bloemen kopen voor oma. Hij kiest zelf drie boeketjes uit om te mengen. Ik dacht nog dat het een bonte kermis zou worden, maar het werd een leuk boeketje!

Woensdag

Ik ben in de ochtend voornamelijk druk in huis en met de blog. Mailtjes versturen, vooruit schrijven en foto’s maken. Ik heb maar heel even de tijd, want ik ben ook lekker met Floris in de weer. Patrick is vroeg thuis dus ik hoef Floris niet mee te slepen naar musicalles. Ik denk daar even lekker blogonderwerpen te gaan bedenken, maar ik ben toch weer te druk met kletsen 😉

Eenmaal thuis wisselen Pat en ik elkaar af. Hij gaat met Milan boodschappen doen en ik blijf bij Floris en werk nog even door. Komend weekend hebben we weer veel plannen dus ik wil meters maken op Mamablogger.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Donderdag

Ik werk een hele dag en als ik thuis kom kroel ik weer lekker met mijn jongetjes. Floris vindt dit stoeltje helemaal geweldig en schommelt er graag op los.

Verder krijg ik enorm veel bezoekers op de blog voor de (spaar)potjes van Zeeman. Zo leuk dat jullie mijn ideetjes en tips weten te waarderen. Dank jullie wel!

Als toetje hebben de zelf gebakken stroopwafelcake van Patrick! Nu hij ouderschapsverlof heeft is hij helemaal aan het bakken geslagen. Toetjes zijn zijn favoriet om te maken. Helemaal niet erg!

Vrijdag

Ik werk de hele dag, maar krijg wel foto’s doorgestuurd van Pat. Ik ben nogal fan van HG schoonmaakmiddelen en hij ziet deze aanbieding. Ik hou ervan en heb de ramen al gezeemd met dat glazenwasser spul! En Pat heeft weer een nieuw toetje gemaakt; regenboog kwarktaart! Hij was erg lekker!

Zaterdag

Weekend! Milan logeert bij opa en oma en als we hem daar hebben opgehaald gaan we lekker lunchen. Floris hangt ondertussen de hipster baby uit met alle printjes, coole schoentjes etc. Even later werd hij wakker en heeft hij lekker mee gegeten. In de weekendvlog morgen zie alles wat we verder hebben gedaan deze dag.

Zondag

We gaan ’s morgens in alle vroegte al naar het Bloesempark in het Amsterdamse bos. We hebben daar supermooie foto’s gemaakt, die volgen snel. ’s Middags is Patrick weer in de tuin aan de slag gegaan en Milan speelde lekker in de tuin. Ik ging met Floris nog even naar de stad en belde mijn moeder of ze mee ging. Ik ben ook langs de winkel gegaan om wat advies te vragen over de Macbook die ik heel graag wil. Staat best goed toch zo?

Dit was ons weekje weer. Hoe was die van jullie?  Ik hoop goed! Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *