Home + Diary | Kijkje in de klas, tweede auto gekocht en feest van Patrick!

Diary | Kijkje in de klas, tweede auto gekocht en feest van Patrick!

Goedemorgen! Afgelopen week was een drukke, ietwat chaotische, week. Het was ontzettend druk op mijn werk, we kochten een tweede auto vanwege Patricks nieuwe baan en we vierden eindelijk het feest voor Pat z’n 40e verjaardag! Kijken jullie mee, de diary zit weer bomvol foto’s!

Maandag

Ik heb gisteravond onze jassen gewassen en besluit nu weer even de wasmachine te laten draaien met alleen azijn erin. Schijnt ‘ie lekker schoon van te worden.

Wat een hectiek weer; vandaag is het ‘verjaardagen dag’ op school en worden alle verjaardagen van de leerkrachten in één keer gevierd. Floris wilde zijn Spiderman pak aan, maar die kon ik nergens vinden en ik was er heilig van overtuigd dat we deze een paar maanden geleden hadden weggegooid omdat ‘ie te klein was. Om 8.00 uur besluit ik nog last-minute een diadeem te maken met schapen oren, al lijken het eigenlijk meer op kattenoren. Wollig vest aan, laarsjes met bont erin en hij ging als schaap (of kat). Zo zie je maar, ik heb lang niet altijd alles onder controle. Oh ja, drie keer raden wie ’s middags alsnog het Spiderman pak van Floris vond: Patrick viste hem zo uit de kast ?.

Nadat ik de jongens weg heb gebracht, fiets ik snel door naar het werk. Alhoewel, niet zo heel snel, want ik moet omrijden. Op het werk staan wel gezellige Valentijnschocolaatjes voor ons klaar, zo leuk!

’s Avonds hebben we wat te vieren. Het is Valentijn en Partick heeft zijn nieuwe contract getekend en gaat per 1 maart al in dienst bij zijn nieuwe werkgever!

Ook kijken we nog even de halftime show terug met Eminem, Dr. Dre en Snoop Dogg, ik hou ervan!

Dinsdag

Ik werk de ochtend op kantoor en ’s middags thuis. Heerlijk om weer eens even in het zonnetje te fietsen! Oud-collega Demi komt nog even langs en we maken een wandelingetje door de wijk, daarna halen we de jongens op uit school. Dan zit mijn pauze er weer op en ga ik weer snel aan het werk.

Deze kwam zo uit de vaatwasser. Scherven brengen geluk toch?

Milan heeft donderdag een toets Engels en ik overhoor hem weer.

Woensdag

Ik heb echt even moeite met wakker worden. Het is momenteel onwijs druk op het werk, binnen het gezin én ik heb Mamablogger natuurlijk ook nog. Ik begin daarom vaak met een vroege douche (rond 6.00 uur) om even rustig wakker te worden.

Nadat ik de jongens naar school heb gebracht ga ik snel weer naar huis. Ik wil nog even een paar uurtjes werken voor mijn werk, maar het wordt uiteindelijk 13.15 uur voordat ik stop. Daarna lever ik snel een opdracht in voor Mamablogger en sjees ik snel naar school, want ik mag bij de jongens in de klas kijken. Het is fijn om weer even naar binnen te mogen.

Vervolgens gaan we weer door naar de musicalles. ’s Avonds zit ik uitgeteld op de bank.

Donderdag

Milan wil heel graag Nike Jordan schoenen en we willen hem er graag mee verrassen. Hij doet het goed op school is lief voor zijn broertje en helpt thuis ook goed mee. Ze zijn echter constant uitverkocht, maar nu heb ik mazzel. Ik bestel ze en stuur dit screenshot naar Patrick. Milan weet nog van niks. Dit is ook meteen de enige foto die ik maak vandaag, want het is wederom heel druk op het werk.

Vrijdag

In alle vroegte én stilte op zolder bezig met de was. Stilte voor de storm…

De jongens zijn al beneden en kom er iets later achteraan. Daarna begin ik aan het ontbijt. Ik druk iedere ochtend citroenwater.

Met de auto naar school en naar het werk, want ik heb een afspraak op één van de locaties.

Wachten op mijn collega, want we gaan een interview afnemen.

Vanwege de storm mogen we eerder naar huis en daar werk ik dan nog even door. De jongens doen ondertussen een potje Monopoly met opa en oma.

Zaterdag

Onze kleine, nieuwe aanwinst! We hebben dit autootje gekocht voor Patricks nieuwe werk. Deze heeft hij alleen nodig om mee naar zijn werk te rijden. Daar neemt hij een werkbus mee. Het hoeft dus geen grote, luxe auto te zijn en deze is meer dan prima.

Vanwege de storm een dag later, maar ze zijn er en wat is Milan er blij mee!

Aan het einde van de ochtend is het even me-time en laat ik mijn nagels opnieuw lakken. Van de mannen thuis moest het een vrolijke kleur zijn. We hebben er twee gemengd en dit is het geworden. Behoorlijk vrolijk!

’s Middags doen we niets meer en Floris heeft een dwarse bui. Ook dat gebeurt hier 😉

Zondag

Vandaag is de dag van Patricks feestje, maar dat is pas vanmiddag om 15.00 uur. Ik maak eerst nog even schoon boven.

Milan en ik gaan nog even naar Keck waar we het feestje geven en zeggen tegen Pat dat we even naar de Action gaan. We nemen bij Keck de laatste dingetjes door en gaan daarna echt door naar de Action waar ik deze paaseieren met droogbloemen koop. Wat zijn ze leuk hè? Ze kosten €0,87 per stuk.

Tegen 15.00 uur gaan we eindelijk naar Keck en voor de verrassingsborrel voor Patricks 40e verjaardag! Het duurde even, maar vandaag kon het dan eindelijk doorgaan. Het was gezellig! Binnenkort volgt er een verslag dus ik houd het even bij deze foto’s ?.

Dit was onze week! Komende week ga ik op schoolreis met de klas van Milan en hoop ik dat het verder wat rustiger wordt.

liefs

 

 

 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    21 februari 2022 / 06:17

    Zo blij voor je dat het verassingsfeest dan eindelijk door kon gaan..!! En als ik zo naar de foto’s kijk was het een mooie middag én een echte verrassing, erg fijn!
    Zie nu je reactie ook bij het andere artikel over de tweede auto en het is een leuke blauwe geworden 😉
    Heel veel veilige kilometers voor Patrick gewenst!!