Home + De helft van mijn leven samen met Patrick!

De helft van mijn leven samen met Patrick!

Dit jaar zijn Patrick en ik 18 jaar samen. Wat klinkt dat lang en dat is het eigenlijk ook wel. Zeker op onze leeftijd. En aangezien ik onlangs 36 ben geworden, betekent dat dat ik de helft van mijn leven samen ben met Patrick! Wat hebben we een hoop meegemaakt in die 18 jaar. Met als hoogtepunt natuurlijk onze twee jongens. Ik blik terug en kijk vooruit, want wat mij betreft komen er zo nog 18 jaar bij.

De afgelopen 18 jaar

We leerden elkaar kennen tijdens een vakantie op Kos. Ik was daar met een vriendin (ik ben haar nog steeds dankbaar dat ze die vakantie heeft geboekt!) en Pat was daar met een vriend en twee vriendinnen. We bleken allemaal in hetzelfde appartementencomplex te logeren, maar wij dachten dat zij twee stelletjes waren die met elkaar op vakantie waren. We leerden elkaar kennen op de eerste dag van onze vakantie en we kwamen er al snel achter dat het geen stelletjes waren. Het klikte met zijn allen en al snel trokken we de hele vakantie met elkaar op. Pas na de vakantie kregen wij wat met elkaar en dat is altijd zo gebleven. Enige nadeel: hij woonde in Groningen en ik in Gouda. We hebben zo’n driekwart jaar heen en weer gereisd en uiteindelijk is Patrick naar Gouda verhuisd en nooit meer weggegaan. Gelukkig maar, want ik wilde echt niet naar Groningen verhuizen hoe mooi die stad ook is.

Na 1,5 jaar samen in Gouda, kochten we ons appartementje en weer twee jaar later het huis waar we maar liefst 12 jaar hebben gewoond tot we het begin vorig jaar verkochten.

We hebben in die 18 jaar een hoop meegemaakt samen, maar we stonden als een huis!

De komende 18 jaar

Ik hoop van harte dat we allebei gezond mogen blijven en we de komende 18 jaar net zo gemakkelijk halen als de afgelopen jaren. En natuurlijk hebben we zo nu en dan ruzie en kunnen we elkaar niet uitstaan. En natuurlijk irriteren we ons soms aan elkaar, maar dat hoort er ook bij. We hebben geen geheim, we doen gewoon normaal en zijn behoorlijk nuchter. En ach, scheiden is toch hartstikke duur en er zijn geen woningen te krijgen. Het is dus totaal niet handig om uit elkaar te gaan ?. Nee hoor, we zijn het ook niet van plan.

De komende 18 jaar worden de jongens volwassen en ik ben benieuwd wat we dan weer mee gaan maken. We willen ons droomhuis kopen waar we oud kunnen worden, zijn benieuwd naar wat de jongens gaan doen de komende jaren en hopen ze net zo’n stabiele basis te kunnen geven als we nu doen. We zeggen altijd dat als we ’s avonds de voordeur dicht doen dan moeten we het met elkaar goed en leuk hebben. Dat is gelukkig nog steeds het geval. Meer hebben we eigenlijk niet nodig. Elkaar en onze gezondheid. Ik teken ervoor!

Hoe lang ben jij samen met je partner? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Select 2022Select 2022

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Ad
  19 februari 2022 / 15:30

  Ik ga niet verklappen hoelang je moeder en ik samen zijn. We hebben wel een zware tijd gehad toen we die Groninger als mager mannetje in huis namen. Nu is hij een gezonde bolle Zuid Hollander geworden? We zijn trots op jullie als gezin met 2 prachtige kinderen. We hopen de komende 18 jaar nog vol op van jullie te genieten

  • Bianca
   19 februari 2022 / 18:38

   Wat een lief bericht

 2. 19 februari 2022 / 21:37

  Dit is de 14e jaar samen bizar hoe snel het allemaal gaat hè !!

  Gefeliciteerd met jullie 18 jaar samen en veel liefde en geluk voor de volgende jaren

 3. -
  22 februari 2022 / 13:04

  18 jaar alweer,

  Kos was een mooie tijd , vriendschap met Patrick ook.

  Geniet van elkaar

  Gr,

  De vriend die mee was naar kos