Home + Diary | Kerstsfeer in huis, voetbal en World of Dino’s

Diary | Kerstsfeer in huis, voetbal en World of Dino’s

Goedemorgen! Het is maandag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe diary voor je online staat. Afgelopen week brachten we kerstsfeer in huis, was mijn moeder jarig, keken we voetbal (wat was het spannend hè?) en gingen we naar World of Dino’s. Tussendoor ging alles gewoon door en moesten Pat en ik natuurlijk ook werken. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

We zijn gisteravond al begonnen met het huis in kerstsfeer te brengen, maar het was nog niet klaar. Het is pas echt klaar als de notenkrakers voor het raam staan.

Drukke en rommelige dag op het werk met een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Iedere collega krijgt een reep ?.

In de schemer naar het werk en in de schemer terug. Het is weer de tijd van het jaar.

Ik vond de chocoladereep al leuk en lekker, maar Patrick is pas echt goed verwend op het werk. Superleuk!

Dinsdag

Taart op het werk en de mannen die ons met soepkommen en broodtrommels proberen uit te leggen wat buitenspel is. Just another day at the office ?.

Later op de middag werk ik thuis en terwijl ik lekker bezig ben en Floris op zijn kamer speelt, is Milan beneden en maakt hij warme chocolademelk met slagroom voor ons. Superlief! Wat is het ook een heerlijk kind.

Dit pakket kwam van het weekend binnen, maar ik wachtte nog even met openmaken tot we Sinterklaas hadden gevierd. Dit is namelijk een verrassingspakket waarmee de voorpret voor World of Dino’s alvast kan beginnen. Hier gaan we aanstaande zondag heen.

’s Avonds kijk ik de laatste afleveringen van Firefly Lane. Wat is dit tweede seizoen indrukwekkend! Ik kan niet wachten op het tweede deel van dit seizoen.

Woensdag

Vandaag is mijn liefste moedertje jarig! Ik mag niet zeggen hoe oud ze is geworden, maar ze is op leeftijd haha. Al moet ik zeggen dat ze vaak hipper en temperamentvoller is dan ik haha. Hoewel ze haar verjaardag al heeft gevierd en we mijn ouders mee uit eten hebben genomen, ga ik toch nog even bij haar langs met een kleinigheidje. Daarna ga ik even de stad in en ik zie bij HEMA dit Oud & Nieuw spel. Hier heb ik vorig jaar nog over geschreven.

In de middag ga ik met de jongens naar de Intratuin voor een klein kerstboompje. Hier vonden we het nog leuk, maar toen ik het boompje eenmaal op het karretje had staan, gingen mijn ogen jeuken. Ik durfde het toch niet aan en dus gingen we zonder boompje naar huis. Jammer!

Donderdag

Kletsen met Floris op de vroege morgen.

Omdat de groep van Floris vandaag geen leerkracht heeft, werd gevraagd de kinderen thuis te houden. Gelukkig kan hij naar opa en oma, want ik heb afspraken op kantoor. Bij opa en oma maakt hij zijn naam van DUPLO.

Aan het begin van de middag haal ik Floris op en ga ik thuis verder. Heb nog een hoop te doen. Gelukkig vermaken de jongens zich altijd goed. Milan is met een vriend aan het gamen en Floris tekent dit poppetje op zijn tablet. Ik vind het knap!

We krijgen een te gek kerstpakket binnen van Action. Later deze week deel ik de unboxing met jullie.

Ik ben de tas van Floris vergeten mee te nemen vanmiddag dus Milan en ik rijden naar opa en oma om deze week op te halen. Milan maakte deze foto omdat de volle maan zo mooi was.

Als we weer thuis komen maak ik nog snel deze foto voor ik de auto parkeer. Dit ziet er toch supergezellig uit? Dit is fijn thuiskomen.

Vrijdag

Een foto aan het begin van de dag en een foto van het einde van de dag. Ik werk de hele dag op kantoor en zie het steeds mistiger worden. Eenmaal op de fiets is alles goed dicht getrokken.

Thuis wacht een lief, klein pakketje op ons met daarin twee kersthangers voor de jongens van By Bineke. De jongens hebben de spaarpotten ook en daar zijn we ook nog steeds heel erg blij mee! Zoek je zelf nog een last minute cadeautje voor Kerst, dan zijn deze hangers wel heel erg mooi!

’s Avonds zitten ook wij klaar voor het voetbal. Ik had niet verwacht dat we zouden winnen, maar na de 2-2 kreeg ik toch goede hoop. Die penalty’s waren zenuwslopend, maar wat was het spannend.

Zaterdag

In alle vroegte aan het werk voor Mamablogger. Ik heb mijn contentplanning af tot en met de eerste week van januari. Nu nog alles uitwerken. Vanochtend maak ik een begin.

Tijd voor kleutergym! Al vinden alle Kenter-mannen het leuk hoor ?.

We krijgen weer een pakketje binnen. Deze heeft een belangrijke boodschap. 47% van de jonge vuurwerkslachtoffers afgelopen jaar, raakte gewond door zogenaamd F1-vuurwerk. Dit is vuurwerk dat wordt verkocht als kindervuurwerk. De categorie waar ook sterretjes onder vallen. Dat is een behoorlijk percentage. Dat vuurwerk lijkt onschuldig, maar is het niet. Wist je trouwens dat een sterretje tot wel 1100 graden heet kan worden? Kortom, kijk uit komende jaarwisseling en laat kinderen onder de 12 jaar niet alleen met F1-vuurwerk.

In de middag rijden we naar Den-Haag voor de Royal Christmas Fair. Erg leuk! Tip: kijk of je kan parkeren bij het pannenkoekenrestaurant bij het Malieveld, want het wordt namelijk erg druk bij de parkeergarage onder het Lange Voorhout waar de kerstmarkt is.

Eenmaal thuis drinken we warme chocolademelk en bouwen we weer verder aan Floris’ Sinterklaascadeaus. Laat het buiten maar koud zijn, wij maken het binnen wel gezellig.

Zondag

Weer vroeg aan de slag voor Mamablogger en de administratie. Toch handig dat ik die twee kan combineren haha.

Daarna gaan we al vroeg op pad, want we zijn uitgenodigd bij World of Dino’s! Een aanrader als je echte dinofans hebt thuis. Dit jaar is World of Dino’s in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) en als jij er komende weken heen wil, bijvoorbeeld in de kerstvakantie, heb ik een leuke korting voor je. Reserveer tickets via deze link: https://www.worldofdinos.nl/influencers/, gebruik de kortingscode WODMarisca (let op de hoofdletters) en je krijgt maar liefst 20% korting!

De rest van de middag vermaken we ons thuis, zetten we wat lekkers op tafel en kijken we een kerstfilm.

Dit was onze week. Ik hoop dat die van jullie net zo fijn was. In ieder geval een fijne, nieuwe week gewenst!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *