Home + Diary | Hitte, gezelligheid en een weekend weg met zijn tweeën!

Diary | Hitte, gezelligheid en een weekend weg met zijn tweeën!

Goedemorgen deze maandagmorgen! Het is weer tijd voor een verse diary. Dit keer boordevol gezelligheid. Zo sprak ik af met mijn lieve oud-collega/vriendinnetje Patty, was mijn broer jarig en gingen Pat en ik samen een weekend weg. Dat in combinatie met de zon maakt dat het een fijne week was. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Om 7.40 uur krijgen we een berichtje van school. De juf van Floris is ziek. Gelukkig mag hij naar opa en oma (ik blijf het zeggen, wat zouden we zijn zonder hen?) en Floris vind het geweldig!

Ondertussen op kantoor…

Als Milan uit school komt zijn opa en oma weer bij ons en gaan ze fietsen met Floris. Het fietsen ging wat lastig (heeft ‘ie van mij haha) en het duurde even voor hij de kracht ervoor had. Het gaat nu als een malle dus die zijwieltjes kunnen er binnenkort hopelijk vanaf.

Op mijn bakfiets weer naar huis!

Dinsdag

Nog even snel een wasje ophangen met kleding voor we naar school en naar kantoor gaan.

De brug gaat open en het duurt heeeeeel lang voor dit schip er doorheen is… Gelukkig schijnt de zon!

Ik heb toch de allerleukste baan! Vanmorgen neem ik een podcast op met mijn collega en interviewen we een fysiotherapeut met geweldige verhalen.

In de middag werk ik thuis en is dit mijn uitzicht. De tuin ziet er zo gezellig uit zo. Floris rommelt er lekker met water.

Woensdag

Mijn favo outfit van deze week! De flared is van AndCo Woman, het shirt van Street One en het jasje van Ydence. De schoenen van Nike.

Als de jongens op school zitten stap ik in de auto naar Zoetermeer, want ik heb met Patty afgesproken. Tijd om even goed bij te kletsen in dit leuke tentje (Sugar Addict). Was een ideetje van Patty, maar ik ga hier binnenkort zeker nog een keertje heen met de jongens. Leuke zomervakantietip!

Ik haal de jongens eerder uit school, want we moeten naar de tandarts en ortho met Milan.

Daarna rijden we door naar de musicalschool van Milan. Ze gaan verhuizen en houden een leuke uitverkoop. We hopen er twee te gekke Perzische tapijtjes voor een prikkie, de broek die Milan droeg in de musical van vorige week (leuke herinnering) en Floris gaat voor deze piratenhoed en kreeft. De prijs voor dit alles was maar €13,-, top toch?!

Donderdag

’s Morgens werk ik op kantoor en in de middag thuis, maar de laptop van mijn werk gaat niet meer aan. Ook niet nadat ik deze met ICT heb geprobeerd te fixen. Uiteindelijk werk ik maar door op mijn eigen laptop, maar ideaal is het niet.

Na het eten nog even wat boompjes snoeien. Het is nu wel heel groeizaam weer.

Mijn broer is vandaag jarig (55) en rond 19.00 uur stappen Milan en ik in de auto om daarheen te gaan. Ook mijn nichtje is jarig geweest en ook zij viert haar verjaardag. Ik heb cadeaubonnen gekocht en ook alvast een Robloxkaart voor Milan, want hij krijgt morgen zijn rapport.

Vrijdag

Hij vindt het toch het fijnst als ik met hem meeloop de school in. Het is niet gebruikelijk, maar gelukkig mag het nog.

De schoolfoto’s zijn binnen en wat zijn ze leuk!

We hebben weer prijs! We hebben in de afgelopen twee weken al twee gratis uitjes voor vier personen gewonnen en een cadeaukaart van €5,- van de HEMA. Nu die grote prijs nog haha. Maar hier zijn we natuurlijk al heel blij mee! Deze uitjes komen goed van pas in de zomervakantie.

Zaterdag

De jongens hebben de afgelopen nacht al bij opa en oma geslapen. Wij benutten de ochtend even goed voor de administratie, wat uitjes te plannen en ik bestel de schoolfoto’s. Ik moet zeggen dat ik ze wel prijzig vind, zeker voor ouders die het al niet breed hebben.

Ik verschoon ook meteen alle bedden. Dan stappen we morgen in een heerlijk, schoon bed. Pat stofzuigt en dweilt en ondertussen pakken we onze koffer in, want wij gaan een nachtje weg omdat we bijna 12 jaar getrouwd zijn.

We lunchen, gaan de stad in, genieten van onze eigen jacuzzi bij onze kamer en gaan lekker eten in het hotel-restaurant. Wat hebben we het toch weer fijn en goed!

Zondag

We genieten van een uitgebreid ontbijt en pakken onze spullen weer in. Tijd om de jongens te gaan halen!

Nadat we thuis de koffers hebben uitgepakt en de was hebben gedaan, rijden we door naar Reeuwijk, want er is een tour van supercars die stopt bij het Reeuwijkse Hout. Dat is vlakbij dus voor Milan een mooie kans om te carspotten.

Er is aardig wat publiek en er zijn mooie auto’s. Milan maakt een hoop gave foto’s. Eenmaal thuis ga ik weer aan de slag voor Mamablogger en Pat kookt. Weer gezond na die twee gekke dagen.

Dit was onze week vol gezelligheid. Op naar een volgende, fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    27 juni 2022 / 05:09

    Wat een heerlijke week met prachtig weekend als afsluiter (boffen met de jacuzzi!), fijn om mee te kunnen genieten zo!