Home + Diary | Heel veel zon, een weekendje weg en ik sta op AD.nl!

Diary | Heel veel zon, een weekendje weg en ik sta op AD.nl!

Wat een heerlijke week hebben we achter de rug! De zon scheen, we gingen een weekendje weg met ons gezin, genoten van de eerste barbecue in deze tuin en ik stond op AD.nl met een interview over de lijsten met 42 gratis en low uitjes (zondag 4 juli verschijnt de nieuwe lijst). Allemaal leuke dingen dus! Kijken jullie mee naar deze zonnige, vrolijke week?

Maandag

Goedemorgen! Na het ontbijt geef ik de planten bij de voordeur water.

Nog even snel een wasje ophangen…

Overal de gordijnen dicht om het boven enigszins koel te houden.

Ook maak ik nog een kaartje voor mijn nichtje die aanstaande zaterdag jarig is, maar dan zijn we er niet. Ik plan de verzending alvast in en daarna gaan we weg. Milan gaat naar school en ik breng Floris naar de peuterspeelzaal. Daarna fiets ik snel door naar mijn werk, want ik moet om 9.00 uur een presentatie geven.

Na het eten een ijsje, hmm…

Maar die lopen we er vervolgens weer vanaf. Nou ja, een klein beetje dan ☺️. We lopen met Floris een rondje door de wijk terwijl Milan nog buiten is met vriendjes.

Dinsdag

Wauw, mijn laatste podcastaflevering over het graf van mijn vader is meer dan 100.000 keer gedownload! En dat voor één aflevering! Dat is echt heel erg veel. Je kunt mijn podcastafleveringen vinden onder de naam Mamablogcast op Spotify en iTunes of klik hier.

Er komt een geweldig pakket binnen; een prachtig, Perzisch handgeknoopt tapijt. Later meer hierover!

We kregen een klein pakketje binnen van Nickelodeon omdat het morgen Buitenspeeldag is.

Mijn collega is ondertussen klaar met mij een heeft de koptelefoon van zijn broer opgezet.

Een wandeling door de wijk na het eten.

Woensdag

Op de bank aan het werk aan de 42 uitjes…

Het is weer tijd voor mijn nagels! Daarna gaan Floris en ik even lekker de stad in voor wat boodschappen.

Milan en ik rijden even naar Bodegraven om de planten bij mijn vader water te geven. Milan heeft alleen een beetje last van de zon.

Daarna plof ik met een bak aardbeien op de bank.

Donderdag

Even gek doen met mijn bril. Vanochtend gaat Floris naar de peuterspeelzaal en ik werk de hele dag thuis.

Floris weer ophalen. Het is geen straf om hier te wachten.

De rest van de middag heb ik het superdruk met mijn werk en heb ik allerlei overleggen. Ik maak daarom geen foto’s meer.

Vrijdag

Patrick en Milan zijn vandaag vrij, Floris gaat naar de peuterspeelzaal en ik ga nog een ochtend naar kantoor. Omdat de boodschappen ’s morgens komen, breng ik Floris weg en fiets daarna naar kantoor. Vervolgens haal ik hem, iets eerder dan normaal, op. We gaan namelijk een weekendje weg!

We gaan naar het altijd fijne hotel De Cantharel. Ik hou van die plek! De rest van de foto’s zien jullie morgen!

Zaterdag

Net wakker en ik moet van Floris zijn zonnebril op ?.

We gaan gezellig naar Deventer, shoppen voor de jongens bij de Zara en Apeldoorn.

Tegen 21.00 uur ’s avonds stappen we in de auto in de hoop wilde zwijnen te spotten en dat lukt! In het echt was deze groep nog beter te zien en wat een hoop kleintjes!

Wat een prachtig uitzicht!

Zondag

De jongens zijn vroeg wakker ondanks dat ze laat naar bed gingen. We ontbijten daardoor vroeg, maar dat geeft niet, want om 9.00 uur mogen de jongens weer een ritje maken in de kids Landrover. We maken een mooie wandeling terwijl de jongens in de auto rijden.

Eenmaal thuis pakken we alles uit, gooien we er een was in en verbouwen we de tuin een beetje voor de eerste barbecue in deze tuin.

Iets na 14.00 uur merk ik dat er wat gaande is op Mamablogger en ja hoor, het interview dat ik onlangs heb gegeven aan het Ad staat online! Het interview gaat over de lijsten met 42 gratis en low budget uitjes. Aankondiging: 4 juli aanstaande publiceer ik de nieuwe lijst!

Morgen verschijnt er een uitgebreid verslag van ons weekend in De Cantharel en de nieuwe familiekamer waarin we sliepen (niet gesponsord overigens). Deze kamer is echt waanzinnig, vooral voor de kinderen! Een fijne, zonnige week gewenst!

liefs

 

 

 

MDAMDA

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *