Home + Diary | Tandarts, kermis en een lekker weekend

Diary | Tandarts, kermis en een lekker weekend

De weken vliegen voorbij. Volgens mij blijf ik dat zeggen, maar de tijd gaat echt enorm hard. Dat realiseer ik mij iedere week wanneer ik de diary maak. Zo ook afgelopen week. Zo hik je tegen de maandag aan en voor je het weet is de volgende maandag alweer aangebroken. Afgelopen week moesten we met Floris naar de tandarts en dat liep anders dan we hadden gehoopt. Verder gingen we naar de kermis en deden we wat woon- en keukeninspiratie op. Zondag zouden we naar een première gaan, maar vanwege technische problemen ging deze niet door. Eigenlijk ook wel prima, want ik merk dat ik het weekend echt nodig heb om weer op te laden. Hoe deze week eruit zag, zie en lees je hieronder.

Maandag

Goedemorgen, Koning Floris is weer present!

Een druilerige morgen, maar wel lekker op de fiets naar het werk.

Er is een stukje van Floris zijn tandje afgebroken, dus we moeten even naar de tandarts. Ik verwachte dat ze de tand zou trekken, maar we worden doorverwezen naar de kindertandarts en daar kunnen we pas volgende week dinsdag terecht. Het huilen staat mij even nader dan het lachen. Super vervelend voor Floris, want hij heeft er last van en ik moet wéér iets regelen op het werk. Ik baal dan ook enorm.

Dinsdag

Ondertussen gaat alles gewoon door en vandaag lanceren we de nieuwe website van mijn werk feestelijk. Vorige week is deze live gegaan en daarna hebben we de tijd gebruikt om nog wat dingen aan te passen en feedback te verwerken indien nodig. Vandaag is het tijd de website te vieren met taart.

Woensdag

Als de jongens naar school zijn, werk ik nog wat uurtjes thuis. Daarna stap ik op de fiets richting de stad om onder andere Floris’ verjaardagscadeau te kopen. Die van Milan hadden we al in huis, dus ook dat hebben we nu rond. Lekker gevoel is dat altijd.

Afspraak bij de makelaar en de jongens gaan mee. Daarna rijden we naar onze favoriete snackbar om daar weer eens een patatje te halen, heerlijk!

Donderdag

Thuis werken terwijl Milan zijn huiswerk maakt, ik vind dat zo gezellig.

Milan en ik rijden ’s avonds nog even naar de Action voor het teddy gilet. Deze is zo leuk en ik wil er snel over schrijven. Ook neem ik deze tussendoortjes voor mijzelf mee. De linker zijn absoluut geen succes, de rechter daarentegen wel en koop ik altijd als we daar zijn. Handig om mee te nemen naar het werk.

Vrijdag

Een drukke dag op het werk, dus dit is de enige foto die ik vandaag maak terwijl ik op Milan wacht die Krav Maga heeft.

Zaterdag

De Albert Heijn heeft de boodschappen weer bezorgd. Ik ben altijd blij met de koopzegels terwijl Floris zielsgelukkig is met zijn nieuwe Disney plaatjes. Halverwege de ochtend is het tijd voor een kop koffie. Pat en Floris zijn naar zwemles en ik ben lekker bezig in huis.

Het weer is slecht, maar we willen er toch nog even uit. Omdat we nog steeds meer speelruimte willen creëeren op de kamer van Floris, gaan we nog wat inspiratie opdoen. Daarna doen we hetzelfde voor een mogelijke, nieuwe keuken.

Terwijl we bij de woonwinkels zijn, appt mijn zus of ze de jongens mee mag nemen naar de stad zodat ze hun verjaardagscadeau met ze uit kan zoeken. Dat mag uiteraard dus gaan de jongens met mijn zus en zwager op pad. We zien ze weer bij mijn ouders waar we eten en we vervolgens nog even met de jongens de stad in lopen naar de kermis.

Zondag

Even wandelen en fietsen en genieten van dit mooie weer.

En nog even met Milan op pad. We zagen zoveel leuks bij de HEMA! De rest van de middag zijn we lekker thuis en kijken we voetbal. Alhoewel, voetbal… Wat is het toch jammer van het vuurwerk dat iedere keer wordt gegooid. Hier bewijs je je club toch geen enkele dienst mee? Ik zal dit nooit kunnen begrijpen.

En dat was onze week weer. Komende week gaan we naar de kindertandarts, heb ik twee feestjes en als het goed is hebben we zondag een andere première. We gaan het weer zien, fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Sandra Timmermans
    25 september 2023 / 06:48

    Kindertandarst is aanrader. Ondanks je vrij moest nemen.. mijn heeft er ook gelopen maar daardoor geen trauma op gelopen en gaat fluitend naar de tandarts